Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akwarium prezentuje się ladnie, planujesz używać pokarmu wybarwiajacego jako dodatek do diety? Opisz więcej akwarium: wymiary, sprzęt:)

Opublikowano (edytowane)
Dnia 12.04.2017 o 11:50, Turin napisał:

Akwarium prezentuje się ladnie, planujesz używać pokarmu wybarwiajacego jako dodatek do diety? Opisz więcej akwarium: wymiary, sprzęt:)

Z pokarmu to polecany standard Osi spirulina i Osi cichlid flakes urozmaicone tropical 3 alge i tetra min pozostałe po starej obsadzie. Baniak 200l , biolog hw_302 z 2 letnia biologia oraz aquael 1500 oraz oświetlenie na modulach LED i to wsio ?

Edytowane przez freekon
Opublikowano
Godzinę temu, egon44 napisał:

Zrób fotki centralnie z frontu akwarium

Jak wymyślę sposób bo z frontu to najbardziej widać mnie odbijające go się w szybie, jak wygrzebię zapomniany aparat to coś pocykam

Opublikowano
1 minutę temu, freekon napisał:

Jak wymyślę sposób bo z frontu to najbardziej widać mnie odbijające go się w szybie,

...nie ma co wymyślać:) Poczekaj jak się ściemni , zasłoń okna, wyłącz światło w pokoju ,wyłącz TV aby nie świecił czy też monitor i kombinuj wtedy :)

• Dziękuję 1
Opublikowano
Godzinę temu, AndrzejWalb napisał:

...nie ma co wymyślać:) Poczekaj jak się ściemni , zasłoń okna, wyłącz światło w pokoju ,wyłącz TV aby nie świecił czy też monitor i kombinuj wtedy :)

Po ciemku to ja się boję ??

Opublikowano

Po 2 dniowej dłuższej obserwacji powoli dochodzę do zdania że połowa moich żółtków to samce. Nie wiadomo czy się cieszyć czy przeklinać ?