Kubeq Opublikowano 19 Czerwca 2017 #21 Opublikowano 19 Czerwca 2017 2 minuty temu, Deadi napisał: Aktualny stan na wideo A gdzie to video ??
Deadi Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor #22 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Już sekundka, bo mały falstart
Deadi Opublikowano 1 Października 2017 Autor #24 Opublikowano 1 Października 2017 Mała aktualizacja 5
Masterjam Opublikowano 19 Października 2017 #25 Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Ja widzę u siebie dokładnie taki sam baniaczek, dla mnie początkującego jest genialny i film oglądam już trzeci raz , mam pytanie czy szafkę pod akwarium wykonałeś sam czy kupiona gotowa ? czytam wszystko po kolei i jestem trochę przerażony jakie wagi osiągają akwaria powyżej 700 litrów. Ja osobiście boję się takich dużych ze względu na katastrofę zalania mieszkania i decyzją zarządu rodziny max to właśnie około 300L . Świetna robota P.S : Dałbyś radę podesłać na moje PW listę osprzętu , chciałbym oszacować koszty Edytowane 19 Października 2017 przez Masterjam 1
Deadi Opublikowano 29 Października 2017 Autor #26 Opublikowano 29 Października 2017 Sorry nie zauważyłem Twojego posta ? dzięki za miłe słowa i jak wrócę do domu to napiszę Ci PW. Nawiasem mówiąc dziś wieczorem również planuje sklecić całkiem przyjemny dla oka film, włącznie z małą bitewką dwóch samcow Hary o panowanie w baniaku ?
Deadi Opublikowano 30 Października 2017 Autor #27 Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Miłego oglądania Warto obejrzeć całość Edytowane 30 Października 2017 przez Deadi 3
troad Opublikowano 30 Października 2017 #28 Opublikowano 30 Października 2017 Fajne to masz . Kwitnie życie, dużo się dzieje, ryby bardzo śmiałe jak widać, super. Mogę Ci napisać jak Ty, miłego oglądania na co dzień
przemo-h Opublikowano 30 Października 2017 #29 Opublikowano 30 Października 2017 Zbiornik bardzo ładny! Podoba mi się aranż i klimat. Może trochę za bardzo tętni życiem, ale rozmowę w odpowiednim dziale już mieliśmy na ten temat. Ryby jeszcze młode, więc na razie stresu nie ma. Powodzenia!
Deadi Opublikowano 30 Października 2017 Autor #30 Opublikowano 30 Października 2017 2 godziny temu, przemo-h napisał: Zbiornik bardzo ładny! Podoba mi się aranż i klimat. Może trochę za bardzo tętni życiem, ale rozmowę w odpowiednim dziale już mieliśmy na ten temat. Ryby jeszcze młode, więc na razie stresu nie ma. Powodzenia! Docelowo zostanie 1+4 Hongi, 1+4 Red, 5x Hara i 6x Johannii ? A jak z Johannii wyrośnie lipa to zastąpie je saulosi z dobrego źródła ?
Rekomendowane odpowiedzi