Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja widzę u siebie dokładnie taki sam baniaczek, dla mnie początkującego jest genialny i film oglądam już trzeci raz :) , mam pytanie czy szafkę pod akwarium wykonałeś sam czy kupiona gotowa ? czytam wszystko po kolei i jestem trochę przerażony jakie wagi osiągają akwaria powyżej 700 litrów. Ja osobiście boję się takich dużych ze względu na katastrofę zalania mieszkania i decyzją zarządu rodziny max to właśnie około 300L . Świetna robota :)

P.S : Dałbyś radę podesłać na moje PW listę osprzętu , chciałbym oszacować koszty 

Edytowane przez Masterjam
  • Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry nie zauważyłem Twojego posta ? dzięki za miłe słowa i jak wrócę do domu to napiszę Ci PW. Nawiasem mówiąc dziś wieczorem również planuje sklecić całkiem przyjemny dla oka film, włącznie z małą bitewką dwóch samcow Hary o panowanie w baniaku ?

Opublikowano

Fajne to masz :).  Kwitnie życie, dużo się dzieje, ryby bardzo śmiałe jak widać, super.
Mogę Ci napisać jak Ty, miłego oglądania :) na co dzień :) 

Opublikowano

Zbiornik bardzo ładny! Podoba mi się aranż i klimat. Może trochę za bardzo tętni życiem, ale rozmowę w odpowiednim dziale już mieliśmy na ten temat. Ryby jeszcze młode, więc na razie stresu nie ma. 

Powodzenia! 

Opublikowano
2 godziny temu, przemo-h napisał:

Zbiornik bardzo ładny! Podoba mi się aranż i klimat. Może trochę za bardzo tętni życiem, ale rozmowę w odpowiednim dziale już mieliśmy na ten temat. Ryby jeszcze młode, więc na razie stresu nie ma. 

Powodzenia! 

Docelowo zostanie 1+4 Hongi, 1+4 Red, 5x Hara i 6x Johannii ?

A jak z Johannii wyrośnie lipa to zastąpie je saulosi z dobrego źródła ?