Andrzej Głuszyca Opublikowano 21 Kwietnia 2017 #61 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 5 minut temu, lukas1987 napisał: @AndrzejWalb co masz na myśli? Łukaszu...mam na myśli to ,że przy ciemnych klimatach jakie stworzyłeś ( lubię takie) łatwiej jest bawić się światłem dopóty , dopóki nie uzyskasz efektów jakie chcesz i masz bardzo dużo więcej możliwości. Więcej jak przy jasnym zbiorniku:) 1
deccorativo Opublikowano 22 Kwietnia 2017 #62 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 13 godzin temu, lukas1987 napisał: Myślę nad dodaniem paska led w tylnej części zbiornika, ale skierowanym pod kątem w przód, tak żeby nie oświetlał tła a wyeksponował kamienie... To ci się akurat nie uda. Pasek świeci pod kątem 120 st więc by nie świecił na tło musiałby świecić ci prosto w oczy. Baniak ma niezwykły klimat i mnie się bardzo podoba. Pomyśl może o takim efekcie rozświetlającym kamień od tyłu - tu tło pozostanie czarne. To tylko jeden moduł IP 65 ale można dać kilka szt i zrobić z nich IP68 w jednej płaszczyżnie ma kolimator 15st a w drugiej 45st więc tu masz na fotce te wąskie 15 st Nie potrzebnie zmąciłem wodę uważając że w kryształowej nie będzie widać ale efekt smugi światła widać ekstra w każdej wodzie byle ciemne klimaty były. 1
lukas1987 Opublikowano 13 Maja 2017 Autor #63 Opublikowano 13 Maja 2017 Czas na małą aktualizację Do dokończenia zostało mi światło. W tej chwili świeci jeden rząd taśmy na ledach 7020 7000K-9000K (chcę dołożyć jeszcze jeden, bądź dwa i zdławić je na sterowniku) Na zdjęciu trochę przeklamana barwa ledów...
Rekomendowane odpowiedzi