Bezprym Opublikowano 1 Marca 2017 #31 Opublikowano 1 Marca 2017 Turbo 2000 też mbie rozczarował jeśli chodzi o działanie. Oglądając filmiki na YouTube zaczynam żałować, że nie kupułem Atmana, ten to dmucha. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
mareckee Opublikowano 1 Marca 2017 #32 Opublikowano 1 Marca 2017 Ja używam aquael 2000 z tym że w akwarium o długości 100cm. I śmiało mogę powiedzieć że na takiej długości świetnie sobie radzi
bartleo Opublikowano 2 Marca 2017 #33 Opublikowano 2 Marca 2017 Witajcie ja w swoim też mam turbo 2000 z gąbką i służy przede wszystkim do usuwania filmu bakteryjnego, ale jestem z niego zadowolony :). Długość akwarium 200 cm i filtr zamontowany tuż pod lustrem wody.
szopa Opublikowano 2 Marca 2017 Autor #34 Opublikowano 2 Marca 2017 Dnia Tuesday, February 28, 2017 o 23:07, TUTENHAMON napisał: Tunze Streamfilter 3163 - to co on nie wciąga do środka zanieczyszczeń??? bo turbo2000 to wczystko zostaje pod filtrem i trzeba odmulać W sumie to wciąga zanieczyszczenia i nawet dobrze tylko trzeba dobrze ustawiać cyrkylacje wody w akwa,ponieważ ten filtr słabo wciągał tą rurką która znajduje się na dole albo ja jestem zbyt wymagający z filtracją??,bardziej przypomina ten filtr komin z sumpa co wlatuje wszystko górą .Plus jest taki że nie wkładasz rąk do akwarium,tylko sobie otwierasz ten komin od góry i masz dostęp do waty albo gąbki.Minus jest taki, jak ta rurka wysunięta jest na maxa to brakuje jakieś 10cm do podłoża i wszystkie odchody pysi przelatują obok. Zostaje mi jeszcze 1 opcja, Filterek który mam w piwnicy: Eheim PowerLine Xl?
szopa Opublikowano 2 Marca 2017 Autor #35 Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Taka mała prezentacja Edytowane 2 Marca 2017 przez szopa
szopa Opublikowano 2 Marca 2017 Autor #37 Opublikowano 2 Marca 2017 1 minutę temu, suricade napisał: Nie widać. Poprawione?
TUTENHAMON Opublikowano 7 Marca 2017 #39 Opublikowano 7 Marca 2017 Ja się natomiast zastanawaim nad tym Tunze http://www.akwa-marin.pl/sklep/i/filtr-comline-3166000.361 do tego potrzbna jest pompa , tylko nie wiem czy zamiast naboi można zastosować jaką gąbke lub watę
eljot Opublikowano 7 Marca 2017 #40 Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Nie wiem czy tu jest błąd w opisie W składzie: Gotowy do montażu filtr z nabojem z wkładem z waty materiałowej bez pompy. Jeśli nie to czy chcesz kupić puszkę za 500 zł ? Chłopaki od kaseciaków skleją ci nie takie cudo za 5 stów Edytowane 7 Marca 2017 przez eljot
Rekomendowane odpowiedzi