Szwarc Opublikowano 28 Listopada 2016 #1 Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam. Proszę o pomoc w obsadzie akwa pyszczakami. Problem tkwi w tym, że jest to akwa 300 l ale nie długie tylko wysokie, dł 100 cm, czyli takie bardziej pod palety, kupiłem za bezcen od brata. Palety mnie nie interesują i chcę się jednak uprzeć na pyszczaki właśnie w tym zbiorniku. Możecie coś doradzić. Gdzie ewentualnie polecacie zrobić zakupy - dolnośląskie.
egon44 Opublikowano 28 Listopada 2016 #2 Opublikowano 28 Listopada 2016 28 minut temu, Szwarc napisał: Witam. Proszę o pomoc w obsadzie akwa pyszczakami. Problem tkwi w tym, że jest to akwa 300 l ale nie długie tylko wysokie, dł 100 cm, czyli takie bardziej pod palety, kupiłem za bezcen od brata. Palety mnie nie interesują i chcę się jednak uprzeć na pyszczaki właśnie w tym zbiorniku. Możecie coś doradzić. Gdzie ewentualnie polecacie zrobić zakupy - dolnośląskie. Podaj dokładne wymiary zbiornika,to coś się doradzi
Szwarc Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor #3 Opublikowano 28 Listopada 2016 Wymiary akwa to 100 długości, 50 szerokości i 60 wysokości
eljot Opublikowano 28 Listopada 2016 #4 Opublikowano 28 Listopada 2016 Wydzieliłem do osobnego wątku bo dokleiłeś się do tematu dotyczącego akwarium o innych wymiarach.
Szwarc Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor #5 Opublikowano 28 Listopada 2016 No to jak - ma ktoś jakies porady i sugestie ?
Bezprym Opublikowano 28 Listopada 2016 #6 Opublikowano 28 Listopada 2016 Saulosi maingano perlmuttSaulosi maingano sprengerae Melanochromis dialeptos iodotropheus sprengerae To chyba najsensowniejszr obsady do tak krótkiego baniaka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
eljot Opublikowano 28 Listopada 2016 #7 Opublikowano 28 Listopada 2016 No ja osobiście widzę tam max 2 gatunki podobnie jak w standardowych 200 litrach. 1
Bezprym Opublikowano 28 Listopada 2016 #8 Opublikowano 28 Listopada 2016 Myślisz, starałem się upychać ryby o umiarkowanym terytorialiźmie gdzie się da. No to Szwarcuś masz zagwozdkę bo rybki , które podałem ładne są.Proponuję więc Saulosi i Perlmutt Saulosi i maingano Perlmutt Maingano Dialeptos Sprengerae Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
egon44 Opublikowano 28 Listopada 2016 #9 Opublikowano 28 Listopada 2016 10 minut temu, eljot napisał: No ja osobiście widzę tam max 2 gatunki podobnie jak w standardowych 200 litrach. Lub obsadę jednogatunkową jak np fajne stadko pożądnych jakościowo Chindongo saulosi w układzie wielo-samcowym
pozner Opublikowano 28 Listopada 2016 #10 Opublikowano 28 Listopada 2016 Ja dorzucę jeszcze Labidochromis chisumulae i Melanochromis interruptus.
Rekomendowane odpowiedzi