Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Panowie a co powiecie o zestawieniu

maingano

Cynotilapia Zebroides Cobue

Iodotropheus Sprengerae Makokola Red

Ewentualnie zostane przy maingano i hongach

I ma ktoś jeszcze jakieś opinie o rybach z fish magic ? Jak wygląda tamta hodowla na tle hodowli malawian ?

Edytowane przez eublefar
Opublikowano
16 minut temu, eublefar napisał:

Panowie a co powiecie o zestawieniu

maingano

Iodotropheus Sprengerae Makokola Red

Też jak najbardziej może być :)

Opublikowano

Super, pięknie dziękuję  :) Teraz trzeba się zastanowić co ładniejsze, czy super wypaśne hongi czy rdzawe i cynotilapia :)

A coś więcej o fish magic ?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, eublefar napisał:

Super, pięknie dziękuję  :) Teraz trzeba się zastanowić co ładniejsze, czy super wypaśne hongi czy rdzawe i cynotilapia :)

A coś więcej o fish magic ?

Zamawiałem ostatnio Pseudothropeus saulosi, Pseudothropeus polit i Cynotilapia Zebroides Jalo reef - przyszły w stanie idealnym (a przejechały bardzo długą drogę) - mogę polecić w 100% tą hodowlę. Ryby jeszcze małe bo od 4 do 6 cm ale myślę, że było warto - zresztą nie tylko ja jak przecztasz forum. Poza tym kontakt idealny - mnóstwo porad i profesionalne podejście.

Edytowane przez pyzy22
Opublikowano
1 minutę temu, AndrzejWalb napisał:

..teraz prawidłowa nazwa to Chindongo Saulosi. 

:) Będe pamietał ..szkoda, że chodowcy nie zmieniają nazwy :)

Opublikowano
13 minut temu, pyzy22 napisał:

:) Będe pamietał ..szkoda, że chodowcy nie zmieniają nazwy :)

Hodowcy długo jeszcze nie zmienią nazwy...biznes (spolszczone)

Opublikowano
3 godziny temu, MatiK napisał:

Może zamień na c.zebroides jalo - Coube są bardzo ładne w czasie tarła - informacja potwierdzona u Michal_j - a później nie za specjalne. 

Opublikowano

Koledzy, kurcze sam nie wiem co o tym myslec. Dzwonilem do fishmagic rozmawialem z wlascicielem i z rozmowy wyszlo zebym usunal maingano i zaopatrzyl się we wszystkie ryby u niego. Nie wiem czy wszyscy akwarysci dodajac jeden nowy gatunek mlodych ryb pozbywaja się starej obsady? Wg wlasciciela mlode ryby beda gonione przez podrosniete już maingano i nie bd mialy zycia. Plan mialem taki zeby dokupic hongi a jak przesiade się na 450 l chcialem dolozyc jeszcze 2 ljb 3 gatunki, z tym ze przesiadka najwcześniej za 7 msc... sam nie wiem co robić, nie wiem ile w tym jest samego biznesu a ile tresciwej porady. Z gory sorki za bledy ale pisze z tel. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.