Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... nic dodać , nic ująć - świetę prawda. 

Jak kilka lat temu miałem mniejszy zbiornik z malawi  to też tam kupowałem ryby, niby F1 malutkie ale napewno mial być ten gatunek, cóż jak podrosły , to wyrosły na inne - cud :biggrin: Potem kupowałem ryby u gościa z Amsterdamy z marktplatz-a ale juz go nie widzę tam - gość miał CAŁY salon w akwariach i za kilka euro kupowało się dorosłe osobniki 

Opublikowano

Ja chyba podziekuje za zakup ryb w nl. Po rozmowie z FishMagic wole zeby za 4 dyszki wyslal mi rybki do domu bez zadnego problemu. Nie ufam holendrom, sami nie wiedza co maja i skad maja ale ladnie to potrafia sprzedac. Moze i masz racje ale ja jednak podziekuje

Opublikowano (edytowane)

Chłopaki,http://www.aqua-treff.de/ wyśle wam rybki z Niemiec do Holandii za 35 euro. Przy zakupie powyżej 200 euro macie transport za 15 euro. Wiem ponieważ pytałem ich o wycenę z czystej ciekawości ;) To tak tylko dla informacji dla osób które mieszkają w NL. Sam osobiście chciałem zamówić ryby z Fish-Magic ale termin i czas nie pozwolił. Przy okazji pozdrawiam Pana Jarosława z Fish-Magic :)

Edytowane przez Jetstorm
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Wczoraj byla akcja zeby postawic stojak. Jako ze mam mozliwosc postanowilem zabezpieczyc sie przed zalaniem. 10 rurek 1/2cala podlaczobych jest do dna stelaza i idzie pod podloge do konalizy. Poszczegolne sekcje miedzy stojakami rowniez sa polaczone rurkami 3/4cala. Wiadomo ze jak ma zalac to zaleje ale zawsze to jakies zabezpieczenie. Jeszcze musze pozamawiac szybki w drzwi i powykanczac debem przy podlodze i scianie. Dzis chyba udam sie po blad. Najgorszy problem pojawil sie na koniec - jak zona wrocia. Okazalo sie ze jest za duze i sie nie podoba. Troche czasu minie zanim to przetrawi ale wiadomo ja zona niezadowolona to nie dobrze. 

IMG_0348.JPG

IMG_0350.JPG

IMG_0352.JPG

IMG_0353.JPG

IMG_0354.JPG

IMG_0356.JPG

IMG_0357.JPG

IMG_0359.JPG