h2athor Opublikowano 8 Lutego 2017 #121 Opublikowano 8 Lutego 2017 Dnia 6.02.2017 o 17:39, calderaro napisał: W kalkulatorze na stronie wyszło 200 zł taniej niż w wycenie, którą mi Pan wysłał... W moim przypadku również cena wyszła o 310 zł taniej, niż podana w mailu !! ( ciekawe ile zapłacę ostatecznie )
przemek wieczorek Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor #122 Opublikowano 8 Lutego 2017 Porządna firma nie może mieć produktów NO NAME . 2
Paulstick Opublikowano 8 Lutego 2017 #123 Opublikowano 8 Lutego 2017 Jesli moge od siebie cos dodac, to o ile prowadzenie firmy nie nalezy do specjalnosci Przemka (chociaz widze i doceniam zmiany Przemku!), to lepiej sklejonych zbiornikow nie widzialem. Moj zbiornik niby sklejony przez najbardziej renomowana firme w UK, a porownania nie ma. Pokazywalem niektore spoiny wykonane przez Przemka tutaj w Anglii i wiekszosc byla w szoku, ze mozna tak akwa skleic. Nie raz się wypowiadalem z mieszanymi uczuciami na temat akwarium Szczecin, ale nigdy nie bylo to zwiazane z jakoscia finalnego produktu, bo ta wedlug mnie jest pierwszej klasy.Sent from my iPhone using Tapatalk
calderaro Opublikowano 15 Lutego 2017 #124 Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) To i ja się wypowiem w temacie Pana Przemka. Jak część z Was wie, wcześniej wyrolował mnie aquarium fish i musiałem na szybko zamówić zestaw u innego producenta (akwa 180x50x60 + szafka). Z forum wiele się dowiedziałem o Akwarium Szczecin, i dużo zachwytów na jakością klejenia jak i ocen krytycznych, głównie na temat słowności pana Przemka. Zamówiłem akwarium, umówiliśmy się na termin realizacji i dziś otrzymałem zestaw do domu. Jedyne co mogę napisać, to to, że jestem zachwycony. Akwarium pięknie sklejone, bezbarwny silikon bez ani jednego pęcherzyka powietrza, równiusieńko, dokładnie, po prostu mega. Szafka też bardzo starannie wykonana, a termin realizacji co do dnia, tak jak się wcześniej umawialiśmy. Na pewno wkrótce przedstawię zbiornik, tylko muszę parę dni poczekać z jego zalaniem Jednym słowem w moim przypadku potwierdziły się tylko same zachwyty Edytowane 15 Lutego 2017 przez calderaro 1
przemek wieczorek Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor #125 Opublikowano 15 Lutego 2017 Dziękuję za możliwość wykonania dla Panstwa zestawu. Pozdrawiam.
przemek wieczorek Opublikowano 18 Marca 2017 Autor #126 Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Witajcie . W takich kontenerkach wysyłamy mniejsze akwaria typu CUBE.Akwarium oprócz 18mm ochrony płyty stolarskiej posiada wewnątrz dookoła 3cm styropian. Niedługo opiszemy szczegółowo jak przebiega proces produkcji stelaży po akwaria oraz wykonanych zabudów .Jest to proces dość złożony .Krótka zapowiedz. Lakiernia . Przykład zabudowy lakierowanej. Z pozdrowieniami . Edytowane 18 Marca 2017 przez przemek wieczorek
przemek wieczorek Opublikowano 25 Marca 2017 Autor #127 Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Coś wykopałem z mojego archiwum.Taki trzy piętrowiec. Było też akwarium w kształcie litery L 500cm. Edytowane 25 Marca 2017 przez przemek wieczorek
kwiq Opublikowano 26 Marca 2017 #128 Opublikowano 26 Marca 2017 Przemku, czy mógłbyś wstawić jakieś fotki pokryw jakie wykonujesz ? Od zewnątrz i wewnątrz ?
L.A.J.O.N. Opublikowano 20 Kwietnia 2017 #129 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Przemek wstaw zdjęcie takiego akwarium wraz z szafką i jeśli jest to pokrywą. Zastanawiam się nad kupnem większego baniaka i takie zdjęcie poglądowe by się przydało wielu z nas. Jeśli masz to w czarnym połysku
traksio Opublikowano 2 Maja 2017 #130 Opublikowano 2 Maja 2017 Coś kontakt umarł z firmą. Brak odpowiedzi na jaką kolwiek próbę kontaktu. Czy to na FB mailowo czy telefonicznie. Szkoda....
Rekomendowane odpowiedzi