Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i ja musze podzielic zdanie poprzednikow :). Ostatnio przybyle socolofi byly w znakomitej kondycji, a teraz spokojnie czekam na msobo :>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sklep Malawi to nawet nie pierwsza liga..to ekstraklasa :wink: Kupiłem 12. maingano..Przeżyły podróż,noc w kuble i nadal żyją :wink: Niezniszczalne skubańce. Polecam sklep z czystym sumieniem :!:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś przyszły PKP rybki Ps. Saulosi 10szt ze sklepu Malawi. Spędziły w pociągu 12 godz. i są w znakomitej formie. Polecam wszystkim ten sklep nie chodzi tylko o rybki sprzęt też kupowałem wcześniej i jest bez żadnych zastrzeżeń.

Opublikowano

Przedwczoraj odebrałem 50 maluchów jak w stopce. W formie super, żadnych oznak stresu. Po 5 minutach załatwiły mi 2 małe zbrojniki niebieskie (wpuściłem parę dorosłych jako startery i się rozmnożyły...). Po nakarmieniu dały reszcie spokój :twisted:

Pływają za palcem przesuwanym po szybie i jedzą z ręki... :D

• 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jak juz wszyscy to ja też, moje johani i mphangi świetnie się czują :D Od momentu wpuszczenia tj. od dwóch tygodni szaleja po akwarium, kopią w piachu, skubią glonek, widac że był dobrze chowane :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Puk, puk! Witam wszystkich! Jestem tutaj po raz pierwszy i z wielką przyjemnością dzielę się doświadczeniami związanymi z zakupami w Sklepie Malawi. Zamówiłem, zakupiłem i dostałem! 20 szt. msobo (Magungi). Wszystkie w doskonałej formie: żywotne, zdrowe i piękne - chociaż jeszcze młodziutkie.

Ponadto przed rokiem (prawie) zakupiłem w Sklepie Malawi cały sprzęt: akwa (240 l profil), filtr zew (Fluval 405) i inne akcesoria. Okazało się, że pokrywa jest źle (krzywo) przycięta. A że akwa mogłem uruchomić dopiero po 7 miesiącach, to dopiero po napełnieniu odkryłem wadę. I co? Wystarczyło (po tak długim okresie!) nawiązać kontakt z firmą (w osobie Marcina, którego serdecznie pozdrawiam) i dostałem nową pokrywę. Bez jakichklwiek problemów.

To świadczy o pełnym profesjonalizmie, któego doświadczyłem na własnej skórze oraz odpowiedzialności za towar oferowany klientowi.

Pozdrawiam i z czystym sumieniem polecam! :D