Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yaro – pierwszy chętny na gupiki? :wink:

Mam znajomego który w salonie meblowym zatrudnia 3 miłe urocze Panie z literką C na przedzie. Efekty są niesamowite, a facetów praktycznie nie musi zatrudniac, klientela męska sama targa meble w przepełniona testosteronem. :D

Opublikowano

... i jestem zadowolony

dzisiaj przyszły ryby (11h w ciapągu)

Pan Jacek duży POZYTYW, ponieważ wczoraj przy nadawaniu nie mógł się ze mną skontaktować (konduktorskie nie szły do końca trasy - co za bzdura wogóle, ale cóż Polski Konglomerat Państwowy S.A.) i nadał w sypialnym...

udało mu się dodzwonić około 23:00 (roztargniony zapomniałem telefonu :oops: - zaznaczałem jednak że można do mnie dzwonić o każdej porze w związku z tą wysyłką), żeby mnie o tym uprzedzić...

cóż duży PLUS...

BTW

wszystkie przeżyły podróż... przy zrównywaniu temperatury, jeszcze w worku (było już jasno w baniaku) jeden chilumbek zatłukł drugiego - strzał był tak silny i precyzyjny, że aż podskoczyłem... nie mogłem nic zrobić - oględziny zwłok wskazywały na silne obgryzienie płetw... musiały ją męczyć już po drodze

ale gatunek, jak podrosną będzie u mnie rewolucja coś czuję :P

Opublikowano
jeden chilumbek zatłukł drugiego

chilumbek, one sa jeszcze mlodziutkie?

i sie juz eliminują?

CTG i GL

jak podrosną będzie u mnie rewolucja coś czuję

u Ciebie w worku zaczela sie juz rewolucja, nazwałbym to co sie stanie:

"masakra".. Nie mneij powodzenia :)

Opublikowano

Ja również jestem zadowolony z kolejnych z resztą zakupów w Sosnowcu. Dziś byłem w sklepie, obsługa konkretna i jakoś nie miałem problemów z dogadaniem :wink: oczywiście towar również w porządku, a ryby bezproblemowo zniosły trasę. Co prawda nie jechałem 11 godzin, ale tak czy siak, problemu nie było. Ode mnie pozytyw :wink:

Opublikowano

Kupowałem kilka razy w sklepmalawi i nigdy nie miałem problemów z niczym, jeśli nie było towaru, który zamówiłem to dostałem konkretne informacje na temat mojego zamówienia, kiedy będzie itp.

Sklepy z rybami takie jak ten to nie piekarnia, więc miejmy odrobinę szacunku do siebie nawzajem :wink:

Pozdrawiam sklep :!:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj odebrałem nową obsadę do zbiornika .

Jak zwykle sklep Malawi okazał się w pełni profesjonalny .

Ryby świetnie zapakowane i w doskonałej kondycji .

Z mojego doświadczenia wynika że jednak sklep Malawi jest jednym

z lepszych sklepów z Malawi w Polsce i serdecznie go polecam .

Opublikowano

Ja również odstałem swoje (1h10min - opoźniony pociąg z Sosnowca) na Dworcu Centralnym w warszawie i odebralem piekne 28szt. Co prawda wiekszosc to 2cm maluchy ale bylem o tym fakcie powiadomiony . Rybki podzielone tak jak prosilem ( mialy trafic do 3 roznych akwenow ) .

Jedyny miunus to tak jak przy okazji wczesniejszego zamowienia - kiepski kontakt e-mailowy , trzeba sie ratowac telefonami .

Opakawanie doskonale choc klient przedemna odbirajacy jakies wazne dokumenty zbluzgal kirownika pociagu, ze sa mokre ....

Lezaly pod moja paczka :)

Ale rybki miały jeszcze dosc wody by dojechac do domu :D