Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMG_20160823_203803.jpgIMG_20160823_203835.jpgWitam wszystkich  na poczatku chcialbym podziekowac dla STANA za jego wszystkie rady dziekuje ci serdecznie tak jak napisalem stawiam dobre piwko jak bedziesz na mazurach:)jezeli macie jakies uwagi co by wyglad poprawic to czekam na wasz uwagi  pokrywa w trakcie robienia system narurowy falownik jebao rw8 jeden naswietlacz 10w 

Opublikowano

Witaj...

Nie wiem co tu jest do poprawy ;) ,ogólnie jak dla mnie aranżację w zbiorniku masz super.filtracja ok,co do obsady to się nie wypowiem bo na fotkach słabo widać co tam pływa u ciebie..

Jedynie co mi się rzuciło w oczy to ten naświetlacz...Nie myślałeś o oświetleniu opartym na modułach Led+sterownik świtu i zmierzchu naszego forumowego kolegi Romka ''LedDimmerPro'' ?

Opublikowano

Dzieki za komentarz Wsumie to podoba mi sie taki pol mrok ale popatrze popatrze ten sterownik obsada to pare red redow alunakarek yellowkow .tylko musze jeszcze tlo przykleic tylko nie wiem na jaki klej spienione pcv do szkla ktos?

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, kazik851 napisał:

Dzieki za komentarz Wsumie to podoba mi sie taki pol mrok ale popatrze popatrze ten sterownik

Ja też mam taki półmrok w zbiorniku ale oparty właśnie na modułach Led+ten sterownik ;) 

19 minut temu, kazik851 napisał:

tylko musze jeszcze tlo przykleic tylko nie wiem na jaki klej spienione pcv do szkla ktos?

Na pewno silikon soudal pomoże tylko nie pamiętam jego pełnej nazwy,także musisz czekać aż jakiś kolega napisze...

Tak na koniec napiszę żebyś zadawał pytania w odpowiednich działach na dany temat bo za chwile nas moderator pogoni :D ...

Edytowane przez egon44
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mi też się podoba. Ciekawa jest ta "głowa rottweilera" po prawej! Pewnie za chwile ktoś napisze, że masz o 20 ryb za dużo ale w moim odczuciu jest jak należy. Akwa tętni życiem. Bravo Ty!