Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam posiadam akwarium 120 litrów z gupikami i planuje zmiane obsady i oczywiscie wystroju. Czy do 120 litrów mozna wpuscic pyszczaki saulosi? A moze sa inne rownie kolorowe gatunki? Ile sztuk proponujecie? 

Posted

Witaj
Mam wrażenie że nawet nie zaglądałeś do proponowanych obsad, na forum jest sporo ciekawych propozycji. Gatunki które podałeś w innym temacie nie nadają się do twojego zbiornika. Większość to ryby agresywne, gdy będą małe będzie dobrze jednak gdy podrosną będzie niezbyt ciekawie. Oglądnij filmik i powiedź co o tym sądzisz.
pozdrawiam i czekam na odpowiedź. :)

Posted
7 minut temu, piotriola napisał:

Mam wrażenie że nawet nie zaglądałeś do proponowanych obsad,

Cześć Piotrze!Nie bardzo wiem czy to do mnie czy do koleżanki pisałeś? Chyba ,że nie w tym temacie napisałeś bo też nie bardzo rozumiem co masz namyśli z tym filmikiem.

Posted
9 minut temu, AndrzejWalb napisał:

:) dopiero w drugim Twoim zdaniu w poprzednim poscie zorientowałem się ,że to nie do mnie ale już swojego posta puściłem:) A filmik znam:)

Domyślam się że znasz. Mnie interesuje czy po oglądnięciu autor nadal będzie zamierzał umieścić w swoim zbiorniku kilka gatunków tych kolorowych rybek.
Ludzie mało czytają wolą oglądać filmy i stąd ten pomysł. Ja oglądałem te temat wielokrotnie .:biggrin:

Posted

Przede wszystkim jestem facetem:p 

Czyli podpowiadacie ze harem pyszczaka saulosi w 120 litrach to zly pomysl? Musialbym dokladnie przejzec propozycje obsad na forum. Zalezy mi na jakichs kolorowych gatunkach . Moze byc tylko jeden gatunek

Posted
5 minut temu, krycha92 napisał:

Przede wszystkim jestem facetem:p

..zasugerowaliśmy się nickiem:)Sorry..

6 minut temu, krycha92 napisał:

Czyli podpowiadacie ze harem pyszczaka saulosi w 120 litrach to zly pomysl?

...wręcz przeciwnie. Zależy jakie lubisz klimaty..jeżeli lubisz ciemne jak ja i dasz do tego "saulosi" to zbiornik będzie bardzo fajnie wyglądać. Ale jak wcześniej pisałem wielkość akwa ogranicza po prostu możliwości.