Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, Mortis napisał:

Ogólnie pokarmu nie będę dużo  zamawiał,  bo po ostatniej akcji OSI duża część użytkowników ma zapas pokarmu. 

Ja bym zrobił rozpoznanie ile kto by chciał pokarmu i w jakiej granulacji. Bo OSI było w płatkach , a jednak pokarm jak pisali Amerykanie ( i  nie tylko) pokarm okazał się naprawdę wysokiej jakości i strawności. 

Opublikowano
Godzinę temu, stan napisał:

Ja bym zrobił rozpoznanie ile kto by chciał pokarmu i w jakiej granulacji. Bo OSI było w płatkach , a jednak pokarm jak pisali Amerykanie ( i  nie tylko) pokarm okazał się naprawdę wysokiej jakości i strawności. 

Jest to opcja tylko nie jestem pewien kiedy go dostanę, bo nie tylko odemnie to jest uzależnione. 

Opublikowano

No i dlatego że terminy są różne i czas oczekiwania długi to może część kupujących weźmie to pod uwage i będzie chciało kupić większą ilość niż 100gr ;-). Według mnie to bardzo dobry pokarm na który warto czekać. Osobiście brałbym veggie i cichlid formula po 500gr wymieszał to do kupy i na ponad rok jest  spokój z jakimkolwiek pokarmem. NIc wićej nie potrzeba naszym rybą ( czy to wybarwienie , wzrost , zdrowie itd., no i czystość wody)

Opublikowano

Tak by sprecyzować bo jest wiele zapytań o pokarm. Na ten moment moja dostawczyni będzie rodziła i nie ma teraz czasu zająć się importem, więc wszystko odwleka  się w czasie. 

Opublikowano
7 minut temu, Bezprym napisał:

A na kiedy ma wyznaczony termin?

Porodu czy importu pokarmu? :D 

5 minut temu, Mortis napisał:

Heh ? na tą sobotę 

;)