anonimus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 #1 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam, proszę o identyfikację tych glonów. I czy są szkodliwe dla ryb? Dodam że ryby nawet chętnie jedzą je. Z góry dziękuję za pomoc.
eljot Opublikowano 10 Sierpnia 2016 #2 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Krasnorosty i nie są szkodliwe, jak ryby jedzą to na zdrowie
anonimus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor #3 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dzięki za odpowiedź, wolał bym zielone ale jak już są te i nie są szkodliwe to już niech będą :-)
JemioloSeba Opublikowano 10 Sierpnia 2016 #4 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Te są równie piękne. Lubią mocy ruch wody.
anonimus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor #5 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Właśnie zauważyłem że z jednej strony są a z drugiej pod falownikiem ich nie ma.
egon44 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 #6 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Również posiadam te same glony,bardzo chętnie skubane przez rybki ...Sorki za kiepską jakość fotki z rybą...
anonimus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor #7 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Fotki są spoko i wodę masz bardzo czystą co nie mogę powiedzieć o swojej :-/
deccorativo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 #8 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) 17 minut temu, anonimus napisał: Fotki są spoko i wodę masz bardzo czystą co nie mogę powiedzieć o swojej :-/ Życzę ci takiej wody jak ma Andrzej i to łatwe do zrobienia ale i takich krasnorostów z vallisnerią jak nasz kolega slater Zauważam że albo ja nieświadomie zmałpowałem stolik pod akwarium albo kilku gości już skopiowało mój "patent " na postawienie szkiełka Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez deccorativo
anonimus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor #9 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Wody takiej czystej to nie będę mieć raczej :-/ a co do glonów to ustawie falownik pod wylot z filtra, będzie większy prąd wody i glonów będzie więcej :-P
deccorativo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 #10 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 12 minut temu, anonimus napisał: Wody takiej czystej to nie będę mieć raczej :-/ A co ty nie wierzysz w zdolności kolegów z forum. Jutro możesz mieć wodę jakiej nigdy nie miałeś tak klarowną , ale to już nie w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi