Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, aurban6 napisał:

Hi
Dopiero teraz przeczytałem o tym problemie. Problem wydaje się na 1 rzut okiem błachy. Limity się stosuje żeby nie zajechać serwera. Zamiast %s powinien wyświetlić się czas.
Jak chcecie to mogę zaglądnąć w bebechy i zobaczymy co da się zrobić.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

5 godzin temu, JemioloSeba napisał:

Problem wydaje się rozwiązany więc nie ma co dalej szukać.

Problem nie byłby problemem gdyby nie to, że jedni mieli ten problem a inni nie. Miśka też gdzieś schowali, a problem pozostał.

Opublikowano

Zmieniłem czas pomiędzy wyszukiwaniem i problem został rozwiązany. Widocznie najnowsza aktualizacja coś namieszała. Soft się ciągle rozwija i musimy liczyć się z takimi drobnymi problemami (jedno naprawią inne zepsują).

• Dziękuję 1
Opublikowano

Sprawdźcie proszę czy po zacytowaniu kogoś (przyciskiem cytuj) i wpisaniu w odpowiedzi "ą" cały tekst i cytat się Wam podświetlają? Mam tak u siebie zarówno w pracy jak i w domu. Problem dotyczy tylko tego forum. 

Opublikowano

No właśnie szukam co schrzaniłem w chromie i co doinstalowałem, ale w gmailu AIt+A nie powoduje zaznaczenia tekstu.
Coś mamy z forumem :) jakieś skróty są włączone.

Ale ciekawostka, bo nie wszędzie. W tym wĄtku ą pisze mi się bezproblemowo.

Opublikowano (edytowane)

...ja z Ą mam tak czyli tak samo jak z A

Obrazek.........jpg

..ale tak jak pokazujesz Seba to też czasami miałem. Malo tego..nawet na biało mi się podkreślało.Wtedy kombinowałem kursorem czyli zaznaczałem np. z lewej na prawą. Ale teraz jest OK. Myślę ,ze to po tych aktualizacjach..ja np. nie mam czerwonej czcionki ( nie tylko ja).

Edytowane przez AndrzejWalb
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.