bobanr Opublikowano 14 Lutego 2017 #571 Opublikowano 14 Lutego 2017 9 godzin temu, aurban6 napisał: Hi Dopiero teraz przeczytałem o tym problemie. Problem wydaje się na 1 rzut okiem błachy. Limity się stosuje żeby nie zajechać serwera. Zamiast %s powinien wyświetlić się czas. Jak chcecie to mogę zaglądnąć w bebechy i zobaczymy co da się zrobić. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 5 godzin temu, JemioloSeba napisał: Problem wydaje się rozwiązany więc nie ma co dalej szukać. Problem nie byłby problemem gdyby nie to, że jedni mieli ten problem a inni nie. Miśka też gdzieś schowali, a problem pozostał. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 14 Lutego 2017 #572 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zmieniłem czas pomiędzy wyszukiwaniem i problem został rozwiązany. Widocznie najnowsza aktualizacja coś namieszała. Soft się ciągle rozwija i musimy liczyć się z takimi drobnymi problemami (jedno naprawią inne zepsują). 1 Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 18 Lutego 2017 #573 Opublikowano 18 Lutego 2017 Sprawdźcie proszę czy po zacytowaniu kogoś (przyciskiem cytuj) i wpisaniu w odpowiedzi "ą" cały tekst i cytat się Wam podświetlają? Mam tak u siebie zarówno w pracy jak i w domu. Problem dotyczy tylko tego forum. Cytuj
Pleziorro Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor #574 Opublikowano 18 Lutego 2017 No właśnie szukam co schrzaniłem w chromie i co doinstalowałem, ale w gmailu AIt+A nie powoduje zaznaczenia tekstu. Coś mamy z forumem jakieś skróty są włączone. Ale ciekawostka, bo nie wszędzie. W tym wĄtku ą pisze mi się bezproblemowo. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 18 Lutego 2017 #575 Opublikowano 18 Lutego 2017 Bo to się dzieje tylko po zacytowaniu kogoś. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 18 Lutego 2017 #576 Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) 15 minut temu, JemioloSeba napisał: Bo to się dzieje tylko po zacytowaniu kogoś .Ja mam tak. Edytowane 18 Lutego 2017 przez AndrzejWalb Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 18 Lutego 2017 #577 Opublikowano 18 Lutego 2017 Andrzeju ale wpisujesz a czy ą ? Pamiętajcie o zacytowaniu kogoś. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 18 Lutego 2017 #578 Opublikowano 18 Lutego 2017 Teraz, JemioloSeba napisał: Andrzeju ale wpisujesz a czy ą ? Pamiętajcie o zacytowaniu kogoś. ą aaa. Obraz mam taki jak na zdjęciu. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 18 Lutego 2017 #579 Opublikowano 18 Lutego 2017 5 minut temu, AndrzejWalb napisał: ą aaa. Obraz mam taki jak na zdjęciu. Na zdjęciu widzę a nie ą. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 18 Lutego 2017 #580 Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) ...ja z Ą mam tak czyli tak samo jak z A ..ale tak jak pokazujesz Seba to też czasami miałem. Malo tego..nawet na biało mi się podkreślało.Wtedy kombinowałem kursorem czyli zaznaczałem np. z lewej na prawą. Ale teraz jest OK. Myślę ,ze to po tych aktualizacjach..ja np. nie mam czerwonej czcionki ( nie tylko ja). Edytowane 18 Lutego 2017 przez AndrzejWalb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi