Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, pozner napisał:

Pobawiłem się trochę. Na każdym urządzeniu może to trochę inaczej działać. Nie trzeba zaznaczyć tekstu, a potem ramki, wystarczy ramkę. W tablecie muszę puknąć dwa razy na ramkę i wysuwa się na górze pasek. Jest tam opcja "usuń". W telefonie nie wysuwa się ramka, wystarczy wtedy nacisnąć krzyżyk (backspace). Trzeba się pobawić :) Dzięki za "zmuszenie" mnie do tego.

No widzisz... sam tego nie wiedziałem a wiele razy chciałem użyć. Dzięki!

Opublikowano

Wersja na urządzenia mobilne znacznie różni się od tej komputerowej. To zrozumiałe, ale niestety, w negatywnym tego słowa znaczeniu. Nadal mam np. problem z edycją posta. Bardzo często urządzenie nie przyjmuje polecenia "zapisz". Nie jest to jego wina, gdyż próbowałem na telefonie i tablecie.

Opublikowano

Nie wiem czy już było coś na ten temat w tym wątku, ale jest tak długi, że ciężko go dokładnie przejrzeć. Mam problem z ustawieniem zdjęcia profilowego na telefonie. Raz się uda, a raz nie. Teraz akurat się nie da. Wyskakuje komunikat, że zdjęcie może mieć tylko rozmiar nie większy niż 0,05 MB. Wcześniej jakoś udało mi się ustawić chociaż było większe. Ktoś wie jak mam to zrobić?

Opublikowano
52 minuty temu, rosa1986 napisał:

Nie wiem czy już było coś na ten temat w tym wątku, ale jest tak długi, że ciężko go dokładnie przejrzeć. Mam problem z ustawieniem zdjęcia profilowego na telefonie. Raz się uda, a raz nie. Teraz akurat się nie da. Wyskakuje komunikat, że zdjęcie może mieć tylko rozmiar nie większy niż 0,05 MB. Wcześniej jakoś udało mi się ustawić chociaż było większe. Ktoś wie jak mam to zrobić?

Mam podobny problem tylko z ustawieniem sygnatury...

Też poprzednio bez problemów wkleiłem zdjęcie jako sygnaturę,a teraz mimo wielu prób wyskakuje błąd,nawet też jak chce tylko sam tekst umieścić bez zdjęcia...

Opublikowano
56 minut temu, egon44 napisał:

Mam podobny problem tylko z ustawieniem sygnatury...

Też poprzednio bez problemów wkleiłem zdjęcie jako sygnaturę,a teraz mimo wielu prób wyskakuje błąd,nawet też jak chce tylko sam tekst umieścić bez zdjęcia...

Z sygnaturą u mnie jest tak samo właśnie...

Opublikowano

To może być wina ustawionego przeze mnie limitu na sygnatury. Nie wiem dlaczego ta opcja zupełnie nie działa i wiele osób ma problem dodać sygnaturę zgodną z ustawionym limitem. Soft jak widać ma kilka niedociągnięć ale musimy sobie z tym jakoś radzić. Usuwam limit i sprawdźcie teraz.

Opublikowano
45 minut temu, JemioloSeba napisał:

To może być wina ustawionego przeze mnie limitu na sygnatury. Nie wiem dlaczego ta opcja zupełnie nie działa i wiele osób ma problem dodać sygnaturę zgodną z ustawionym limitem. Soft jak widać ma kilka niedociągnięć ale musimy sobie z tym jakoś radzić. Usuwam limit i sprawdźcie teraz.

Sygnatury też nie jestem w stanie ustawić. Bez przerwy wyskakuje mi komunikat, że jest za dużo linii albo grafik. Chociaż ładuje tylko jedno zdjęcie i nawet bez żadnego napisu. Zdjęcia profilowego też nie mogę ustawić. Jest cały czas limit na 0,05 MB

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.