Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, egon44 napisał:

Zdjęcie mojej ryby widziałem już wczoraj w twoim profilu...

No to nie zwróciłem uwagi.

2 godziny temu, JemioloSeba napisał:

Pozner może przez przypadek w galerii wcisnąłeś ten przycisk:

Bez tytułu.jpg

Sprawdziłem, na komputerze jest to niemożliwe, gdyż musiałbym specjalnie najechać myszką na tą opcję, a w telefonie trzeba dodatkowo puknąć na zdjęcie, żeby ta opcja się pokazała. 

Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie; jak usunąć cytat na telefonie/tablecie? Na kompie trzeba wcisnąć Ctrl+prawy przycisk myszy, na telefonie się nie da.

Edytowane przez pozner
Opublikowano
11 minut temu, marek_z_81 napisał:

Na wersji mobilnej i tapatalku forum działa bez zarzutu. Jak się nic nie zmieni to będziemy się kontaktować z informatykiem

......Marku. Ten problem wg mnie narastał powoli. Najpierw był problem z cytowaniem, potem z zakładami. A dziś jest jak jest... Ja używam firefox ..być może na innych przeglądarkach nie ma problemu ale mimo wszystko powinien działać na każdej. Wyczyściłem ciasteczka i nie ma żadnej poprawy. Żeby tutaj wejść to muszę wejść w google, potem wpisuje KLUB MALAWI i dopiero wchodzę w odnośnik do FORUM. Tutaj muszę wybrać FORA  i tam w widocznych tematach dopiero wybieram temat który mnie interesuje.Nic nie daje wciśnięcie nieprzeczytanych..A reszta to tak jak koledzy wyżej pisali.

Opublikowano

U mnie też wszystko jest ok w wersji mobilnej jak i komputerze ale przy kliknięciu obojętnie czy mobilne czy na komputerze ""nieprzeczytana zawartość"" ciągle wyskakuje taki błąd,który bardzo utrudnia funkcjonowanie na forum bo nie wiadomo które posty są nowo dodane a nie przeczytane przezemnie...Screenshot_2016-10-02-12-14-59.png

Opublikowano
3 godziny temu, pozner napisał:

Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie; jak usunąć cytat na telefonie/tablecie?

Klikam na cytowany tekst, usuwam go, klikam na ramkę i daję backspace.

3 godziny temu, pozner napisał:

Na kompie trzeba wcisnąć Ctrl+prawy przycisk myszy

Można też kliknąć na ramkę i delete.

Dodam, że nie trzeba cytować całego postu tak jak to niektórzy robią. Wystarczy myszką zaznaczyć potrzebny tekst do cytowania wyskoczy ikonka "Cytuj" i kliknąć na nią.

17 minut temu, AndrzejWalb napisał:

...działa Marku:) Dzięki!

Cieszy mnie to bardzo :)

• Dziękuję 1
Opublikowano
Godzinę temu, marek_z_81 napisał:
4 godziny temu, pozner napisał:

Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie; jak usunąć cytat na telefonie/tablecie?

Klikam na cytowany tekst, usuwam go, klikam na ramkę i daję backspace.

Pobawiłem się trochę. Na każdym urządzeniu może to trochę inaczej działać. Nie trzeba zaznaczyć tekstu, a potem ramki, wystarczy ramkę. W tablecie muszę puknąć dwa razy na ramkę i wysuwa się na górze pasek. Jest tam opcja "usuń". W telefonie nie wysuwa się ramka, wystarczy wtedy nacisnąć krzyżyk (backspace). Trzeba się pobawić :) Dzięki za "zmuszenie" mnie do tego.

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.