Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, AndrzejWalb napisał:

..też teraz klikam w nieprzeczytane i biała strona się pokazuje. I nie mogę wejść przez dodaną w ulubionych zakładkę "KM".

2 godziny temu, Bezprym napisał:

U mnie to samo co u Andrzeja po wejściu w nieprzeczytane biała strona z napisem Błąd serwera.

Również w tej chwili mam to samo co koledzy

Opublikowano

A mi przed chwilą, w niewyjaśniony sposób, zmieniło się zdjęcie profilowe (avatar). Nagle zobaczyłem najnowsze zdjęcie egona44 z galerii, czyli jego saulosi. Nie wiem co o tym myśleć. Zdjęcie już wymieniłem. Czy administratorzy, albo informatyk mogą to sprawdzić? 

Opublikowano
1 godzinę temu, pozner napisał:

A mi przed chwilą, w niewyjaśniony sposób, zmieniło się zdjęcie profilowe (avatar). Nagle zobaczyłem najnowsze zdjęcie egona44 z galerii, czyli jego saulosi. Nie wiem co o tym myśleć. Zdjęcie już wymieniłem. Czy administratorzy, albo informatyk mogą to sprawdzić? 

Zdjęcie mojej ryby widziałem już wczoraj w twoim profilu...

Opublikowano

O żadnych pracach nic nie wiem i nie sądzę aby ktoś coś robił.

3 godziny temu, pozner napisał:

Pozner może przez przypadek w galerii wcisnąłeś ten przycisk:

Bez tytułu.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.