JemioloSeba Opublikowano 1 Października 2016 #421 Opublikowano 1 Października 2016 Czat zniknął ale reszta to nie wiem Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Października 2016 #422 Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) ..też teraz klikam w nieprzeczytane i biała strona się pokazuje. I nie mogę wejść przez dodaną w ulubionych zakładkę "KM". Edytowane 1 Października 2016 przez AndrzejWalb Cytuj
Pleziorro Opublikowano 1 Października 2016 Autor #423 Opublikowano 1 Października 2016 U mnie już działa jak należy Cytuj
Bezprym Opublikowano 1 Października 2016 #424 Opublikowano 1 Października 2016 U mnie to samo co u Andrzeja po wejściu w nieprzeczytane biała strona z napisem Błąd serwera. Cytuj
egon44 Opublikowano 1 Października 2016 #425 Opublikowano 1 Października 2016 2 godziny temu, AndrzejWalb napisał: ..też teraz klikam w nieprzeczytane i biała strona się pokazuje. I nie mogę wejść przez dodaną w ulubionych zakładkę "KM". 2 godziny temu, Bezprym napisał: U mnie to samo co u Andrzeja po wejściu w nieprzeczytane biała strona z napisem Błąd serwera. Również w tej chwili mam to samo co koledzy Cytuj
pozner Opublikowano 2 Października 2016 #426 Opublikowano 2 Października 2016 A mi przed chwilą, w niewyjaśniony sposób, zmieniło się zdjęcie profilowe (avatar). Nagle zobaczyłem najnowsze zdjęcie egona44 z galerii, czyli jego saulosi. Nie wiem co o tym myśleć. Zdjęcie już wymieniłem. Czy administratorzy, albo informatyk mogą to sprawdzić? Cytuj
egon44 Opublikowano 2 Października 2016 #427 Opublikowano 2 Października 2016 1 godzinę temu, pozner napisał: A mi przed chwilą, w niewyjaśniony sposób, zmieniło się zdjęcie profilowe (avatar). Nagle zobaczyłem najnowsze zdjęcie egona44 z galerii, czyli jego saulosi. Nie wiem co o tym myśleć. Zdjęcie już wymieniłem. Czy administratorzy, albo informatyk mogą to sprawdzić? Zdjęcie mojej ryby widziałem już wczoraj w twoim profilu... Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Października 2016 #428 Opublikowano 2 Października 2016 O żadnych pracach nic nie wiem i nie sądzę aby ktoś coś robił. 3 godziny temu, pozner napisał: A mi przed chwilą, w niewyjaśniony sposób, zmieniło się zdjęcie profilowe (avatar). Nagle zobaczyłem najnowsze zdjęcie egona44 z galerii, czyli jego saulosi. Nie wiem co o tym myśleć. Zdjęcie już wymieniłem. Czy administratorzy, albo informatyk mogą to sprawdzić? Pozner może przez przypadek w galerii wcisnąłeś ten przycisk: Cytuj
suricade Opublikowano 2 Października 2016 #429 Opublikowano 2 Października 2016 "Nieprzeczytaną zawartość" można chwilowo wyciągnąć do czytania poprzez "moje kanały". Ale coś jest nie tak z zakładką i wyszukiwaniem. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Października 2016 #430 Opublikowano 2 Października 2016 2 godziny temu, JemioloSeba napisał: O żadnych pracach nic nie wiem i nie sądzę aby ktoś coś robił. ..teraz to nawet nie mogę wejść na swój profil. Skoro nikt nic nie robi to coś się posypało. A żeby tu wejść to musiałem się nakombinować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi