Dario1906 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #81 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 8 godzin temu, JemioloSeba napisał: Z komórki to w ogóle ciężko cokolwiek ogarnąć. Popracujemy nad tym i będzie dobrze Na mojej komórce wszystko hula jak trzeba nie mam żadnych zastrzeżeń Cytuj
egon44 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #82 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jeszcze jedno co rzuciło mi się w oczy to brak numeracji każdego napisanego postu... Załóżmy że przykładowo w tym dziale chcę odnaleźć post nr 8 w starym sofcie znalazłem to bez problemu z racji numeracji każdego postu... W nowym sofcie tego niema więc przydała by się też ta funkcja,ułatwiła by ona wyszukanie konkretnego numeru postu... 1 Cytuj
yaro Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #83 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Napiszemy do informatyka, czy jest jakiś skrypt dodający numer postu. Cytuj
crav Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #84 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 trochę czasu i będzie dobrze... współpraca i cierpliwość na pewno pomogą.... Cytuj
egon44 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #85 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 17 minut temu, yaro napisał: Napiszemy do informatyka, czy jest jakiś skrypt dodający numer postu. Ok super by było mieć takie ułatwienie w postaci numeracji postów... 8 minut temu, crav napisał: trochę czasu i będzie dobrze... współpraca i cierpliwość na pewno pomogą.... Jak najbardziej popieram,bo tylko tym sobie wspólnie pomożemy Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #86 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 ...no i faktyczne działa sygnatura. Ta moja daje po oczach ale jak wrócę do domu to zmienię na "akwarystyczną". No i radości coraz więcej z nowego softu:) Cytuj
spiochu Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #87 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tapatalk. Przy świeżym temacie, jeszcze nie czytanym, po kliknięciu przenosi na sam koniec wątku i trzeba przewijać do początku. Przy tematach już odwiedzanych nie ma tego problemu - przenosi do pierwszego nieprzeczytanego postu. Nie widać linka, chyba tylko do youtube. Na przeglądarce jest ok.Wysłane z telefonu Cytuj
egon44 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #88 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak widać numeracja postów już się pojawiła w prawym rogu każdego napisanego posta ... Bardzo dziękuję za wysłuchanie moich sugestii... Jest super!!! Ps...Jeszcze mam małą uwagę odnośnie numeracji postów,mianowicie w starym sofcie było tak że klikając na numer danego postu otwierało go jako pojedynczy post,a teraz tego nie ma...Przy okazji to też by się przydała taka funkcja... Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez egon44 Cytuj
Jargos Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #89 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Przenoszenie do ostatniego posta. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #90 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 .... ja mam pytanie chociaż gdzieś dziś je zadałem ale nie mogę znaleźć. Czy powróci FAQ? Fajnie gdyby było. A druga sprawa to w tamtym sofcie była możliwość wyświetlania nowych wpisów do różnych tematów np.: z dzisiaj , z trzech dni, z siedmiu dni , z miesiąca itp. Czy w tym też będzie? I zauważyłem ,że po wciśnięciu zakładki FORA po prawej stronie pokazuje się tylko pięć ostatnich tematów a reszty nie widać. Myślę ,że ten "problem " rozwiązałby się gdyby była możliwość wyświetlanie tak jak napisałem wcześniej. O ile jest to oczywiście możliwe:) Chyba, ze jest taka możliwość a ja jej nie mogę po prostu znaleźć. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi