Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, JemioloSeba napisał:

Z komórki to w ogóle ciężko cokolwiek ogarnąć. Popracujemy nad tym i będzie dobrze ;)

Na mojej komórce wszystko hula jak trzeba nie mam żadnych zastrzeżeń :D

Opublikowano

Jeszcze jedno co rzuciło mi się w oczy to brak numeracji każdego napisanego postu...

Załóżmy że przykładowo w tym dziale chcę odnaleźć post nr 8 w starym sofcie znalazłem to bez problemu z racji numeracji każdego postu...

W nowym sofcie tego niema więc przydała by się też ta funkcja,ułatwiła by ona wyszukanie konkretnego numeru postu...

• Dziękuję 1
Opublikowano
17 minut temu, yaro napisał:

Napiszemy do informatyka, czy jest jakiś skrypt dodający numer postu.

Ok super by było mieć takie ułatwienie w postaci numeracji postów...

8 minut temu, crav napisał:

trochę czasu i będzie dobrze...

współpraca i cierpliwość na pewno pomogą.... 

Jak najbardziej popieram,bo tylko tym sobie wspólnie pomożemy ;)

Opublikowano

Tapatalk.
Przy świeżym temacie, jeszcze nie czytanym, po kliknięciu przenosi na sam koniec wątku i trzeba przewijać do początku. Przy tematach już odwiedzanych nie ma tego problemu - przenosi do pierwszego nieprzeczytanego postu.

Nie widać linka, chyba tylko do youtube. Na przeglądarce jest ok.
d163c69e6a7e468345674107bf91d453.jpg
ed882e868436be90a45378b416f465c1.jpg

Wysłane z telefonu

Opublikowano (edytowane)

Jak widać numeracja postów już się pojawiła w prawym rogu każdego napisanego posta ;)...

Bardzo dziękuję za wysłuchanie moich sugestii...

Jest super!!! :mrgreen:

Ps...Jeszcze mam małą uwagę odnośnie numeracji postów,mianowicie w starym sofcie było tak że klikając na numer danego postu otwierało go jako pojedynczy post,a teraz tego nie ma...Przy okazji to też by się przydała taka funkcja...

Edytowane przez egon44
Opublikowano

.... ja mam pytanie chociaż gdzieś dziś je zadałem ale nie mogę znaleźć. Czy powróci FAQ? Fajnie gdyby  było. A druga sprawa to w tamtym sofcie była możliwość wyświetlania nowych wpisów do różnych tematów np.: z dzisiaj , z trzech dni, z  siedmiu dni , z miesiąca itp. Czy w tym też będzie? I zauważyłem ,że po wciśnięciu zakładki FORA po prawej stronie pokazuje się tylko pięć ostatnich tematów a reszty nie widać. Myślę ,że ten "problem " rozwiązałby się gdyby była możliwość wyświetlanie tak jak napisałem wcześniej. O ile jest to oczywiście możliwe:) Chyba, ze jest taka możliwość a ja jej nie mogę po prostu znaleźć.

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.