Dario1906 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #61 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, egon44 napisał: Również mam ten sam problem z wstawieniem fotki do sygnatury... Ja zrobiłem za 3 podejściem? Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #62 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Sygnatura u mnie działa. Wszedłem w ustawienia i sygnaturę. Bez problemu poszło. AndrzejWalb usuń proszę swoje linki do YouTube bo zajmują całe strony forum. Przynajmniej na razie zanim to ogarniemy. Kropki u mnie są tylko w Nieprzeczytanej zawartości ale informatyk chyba zrobi, że po kliknięciu w temat będziemy przenoszeni do ostatniej strony więc spokojnie... Tu widać kropkę: 1 Cytuj
Pleziorro Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor #63 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 A u mnie sygnatura legła i nie chce się dać ogarnąć :), ale z pozytywów, to już nalicza reputację za "lajki" sprawdziłem na Tobie - post wyżej Powoli, powoli to się odbuduje i będzie jak dawniej tylko ładniej Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #64 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Strzałka w górę to odpowiednik dawnego "Dziękuję". Plezzi spróbuj wyczyścić ciasteczka i historię przeglądarki i skasować dokładnie sygnaturę. Zwróć uwagę na puste spacja lub coś w tym stylu. Kombinuj bo u mnie poszło gładko... Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #65 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 17 minut temu, JemioloSeba napisał: AndrzejWalb usuń proszę swoje linki do YouTube bo zajmują całe strony forum. Przynajmniej na razie zanim to ogarniemy. .....:) zaraz to zrobię...Te linki były w stopce a teraz są całe filmy. Myślałem ,że ich nie widać bo je wyłączyłem.Ale już je usuwam:) Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #66 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 ...chyba usunąłem. A jest możliwość dodania tylko samych linków tak jak było w tamtym sofcie? Cytuj
Pleziorro Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor #67 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Usunąłem ciasteczka i historię, załadowałem stronę od nowa, od nowa się zalogowałem i nic, tak jak było, co bym nie zrobił to zawsze mam czerwony komunikat. Dodatkowo jak usunę zdjęcie i chcę dać zam tekst to forum mi narzuca poprzednio wgrane zdjęcie. Jak dla mnie całkowicie niefunkcjonalna opcja i wymagająca poprawy. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #68 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 AndzrzejWalb nadal masz wielkie filmy w podpisie Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #69 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 20 minut temu, JemioloSeba napisał: AndzrzejWalb nadal masz wielkie filmy w podpisie ...nie mogę tego usunąć! Coś robię nie tak jak trzeba! Cytuj
Pleziorro Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor #70 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Wszystko robisz tak jak trzeba, po prostu ta funkcja nie do końca działa, u mnie jest to samo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi