Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie jest ostateczne.

Wszystko zależy od możliwości i pieniędzy. 

Prace nad doskonaleniem forum będą trwały a Wasze uwagi będą brane pod rozwagę. 

• Dziękuję 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, AndrzejWalb napisał:

Ale warto by jeszcze wrócić do tego aby przy avatarze było widoczne czy jestem dostępny czy nie.

...jak się okazuje i ta funkcja działa. Tyle ,że trochę inaczej. Teraz nie wyświetla automatycznie ale wystarczy najechać kursorem na czyjś nick i wyskakuje tabela gdzie jest podane  ile czasu temu ktoś był a jak np. jest w danej chwili to widać zielona kropkę i co obecnie przegląda.

Jeżeli jest to możliwe techniczne to ja bym sugerował aby pole w którym piszemy posty ( w trakcie pisania) było białe zamiast niebieskiego. Bo pisząc wszystko zlewa mi się w jeden kolor:)

Edytowane przez AndrzejWalb
błąd
Opublikowano
18 minut temu, AndrzejWalb napisał:

Jeżeli jest to możliwe techniczne to ja bym sugerował aby pole w którym piszemy posty ( w trakcie pisania) było białe zamiast niebieskiego. Bo pisząc wszystko zlewa mi się w jeden kolor

Zdecydowanie popieram.

Opublikowano

A tak na marginesie kiedy Galeria będzie dostępna? Czy mi się wydaje czy będą 2 galerie?Jak z powrotem przywrócić sygnatura ę bo z ciekawości wyłączyłem i nie wiem jak włączyć.

Ok już sobie poradziłem.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Niepokoi mnie zanik części treści na forum.

I nie chodzi mi tylko o to co zostało z artykułu o wyborze obsady.

Założyłem kiedyś wątek z ankietą (dotyczący łączenia kolegów Stefana z innymi gatunkami non-mbuna) - ankieta zniknęła.

Coś dzieje się też z galerią ........

Opublikowano (edytowane)

W poprzedniej wersji była możliwość poglądu postu przed jego wysłaniem, teraz nie widzę. IMHO przydatna funkcja.

EDIT:

Z

Jest, znalazłem:)

Chyba nie ma co teraz wypisywać na gorąco uwag. Proponuję z tydzień testowania, a potem ewentualnie wymiana uwag:)

Edytowane przez timi
Opublikowano (edytowane)

Jak widać galeria już się pojawiła,ale do końca nie jest poprawiona jak trzeba,wszystko(zdjęcia) jak na razie pomieszane...

Nie można,albo przynajmniej nie znalazłem opcji zobaczenia swojej własnej galerii...

Pozostaje tylko nam  tylko czekanie,bo na pierwszy dzień to i tak nie jest źle,jak widać wszystko powoli nabiera kształtu ;) ...

Edytowane przez egon44
Opublikowano

Zakładka ''Cała aktywność" jest niepotrzebnie pokazana 2 razy wyzej na ramce i poniżej drobnym drukiem.Za  Bazę Ryb też się weżmiecie? Pamiętam,że Harisimi miał względem niej fajne pomysły

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.