patst20 Opublikowano 31 Lipca 2016 #31 Opublikowano 31 Lipca 2016 Mi tam wyglad forum sie podoba tylko moje pytanie czy ten wyglad jest ostateczny czy zalerzy od oceny zarzadu i klubowiczow??? Cytuj
yaro Opublikowano 31 Lipca 2016 #32 Opublikowano 31 Lipca 2016 Nic nie jest ostateczne. Wszystko zależy od możliwości i pieniędzy. Prace nad doskonaleniem forum będą trwały a Wasze uwagi będą brane pod rozwagę. 2 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 31 Lipca 2016 #33 Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, AndrzejWalb napisał: Ale warto by jeszcze wrócić do tego aby przy avatarze było widoczne czy jestem dostępny czy nie. ...jak się okazuje i ta funkcja działa. Tyle ,że trochę inaczej. Teraz nie wyświetla automatycznie ale wystarczy najechać kursorem na czyjś nick i wyskakuje tabela gdzie jest podane ile czasu temu ktoś był a jak np. jest w danej chwili to widać zielona kropkę i co obecnie przegląda. Jeżeli jest to możliwe techniczne to ja bym sugerował aby pole w którym piszemy posty ( w trakcie pisania) było białe zamiast niebieskiego. Bo pisząc wszystko zlewa mi się w jeden kolor:) Edytowane 31 Lipca 2016 przez AndrzejWalb błąd Cytuj
tom77 Opublikowano 31 Lipca 2016 #34 Opublikowano 31 Lipca 2016 18 minut temu, AndrzejWalb napisał: Jeżeli jest to możliwe techniczne to ja bym sugerował aby pole w którym piszemy posty ( w trakcie pisania) było białe zamiast niebieskiego. Bo pisząc wszystko zlewa mi się w jeden kolor Zdecydowanie popieram. Cytuj
Bezprym Opublikowano 31 Lipca 2016 #35 Opublikowano 31 Lipca 2016 A tak na marginesie kiedy Galeria będzie dostępna? Czy mi się wydaje czy będą 2 galerie?Jak z powrotem przywrócić sygnatura ę bo z ciekawości wyłączyłem i nie wiem jak włączyć. Ok już sobie poradziłem. Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka Cytuj
tom77 Opublikowano 31 Lipca 2016 #36 Opublikowano 31 Lipca 2016 Niepokoi mnie zanik części treści na forum. I nie chodzi mi tylko o to co zostało z artykułu o wyborze obsady. Założyłem kiedyś wątek z ankietą (dotyczący łączenia kolegów Stefana z innymi gatunkami non-mbuna) - ankieta zniknęła. Coś dzieje się też z galerią ........ Cytuj
troad Opublikowano 31 Lipca 2016 #37 Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Brakuje numeracji postów w wątku, a była! Edytowane 31 Lipca 2016 przez troad Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 31 Lipca 2016 #38 Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) W poprzedniej wersji była możliwość poglądu postu przed jego wysłaniem, teraz nie widzę. IMHO przydatna funkcja. EDIT: Z Jest, znalazłem:) Chyba nie ma co teraz wypisywać na gorąco uwag. Proponuję z tydzień testowania, a potem ewentualnie wymiana uwag:) Edytowane 31 Lipca 2016 przez timi Cytuj
egon44 Opublikowano 31 Lipca 2016 #39 Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Jak widać galeria już się pojawiła,ale do końca nie jest poprawiona jak trzeba,wszystko(zdjęcia) jak na razie pomieszane... Nie można,albo przynajmniej nie znalazłem opcji zobaczenia swojej własnej galerii... Pozostaje tylko nam tylko czekanie,bo na pierwszy dzień to i tak nie jest źle,jak widać wszystko powoli nabiera kształtu ... Edytowane 31 Lipca 2016 przez egon44 Cytuj
Bezprym Opublikowano 31 Lipca 2016 #40 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zakładka ''Cała aktywność" jest niepotrzebnie pokazana 2 razy wyzej na ramce i poniżej drobnym drukiem.Za Bazę Ryb też się weżmiecie? Pamiętam,że Harisimi miał względem niej fajne pomysły Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi