Andrzej Głuszyca Opublikowano 31 Lipca 2016 #11 Opublikowano 31 Lipca 2016 ...tak na marginesie dodam tylko ,że na pocztę nie przychodzą powiadomienia. Ale to jak Karol pisał pewnie nie jest jeszcze dopracowane. Dajmy sobie jeszcze trochę czasu..Na poprawki przyjdzie jeszcze czas:) Cytuj
Pleziorro Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor #12 Opublikowano 31 Lipca 2016 12 minut temu, Mortis napisał: Czy to jest na pewno Post, w którym można zgłaszać poprawki? To jest chyba bardzo daleko od miejsca gdzie można zglaszać poprawki, ale jakoś w pierwszym szoku nie znalazłem odpowiedniego działu. A co do poprawek to tak myślałem, że jeszcze będą, dlatego od razu założyłem ten wątek, w końcu ktoś musi to przetestować i zgłosić co nie działa Samo nowy system mi się podoba... Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 31 Lipca 2016 #13 Opublikowano 31 Lipca 2016 Godzinę temu, AndrzejWalb napisał: ...tak na marginesie dodam tylko ,że na pocztę nie przychodzą powiadomienia. ...już przychodzą. Trzeba wejść w OBSERWUJ i tam są opcje ustawienia powiadomień wysyłanych na pocztę. Zaznaczenie pierwszej opcji powoduje wysyłanie za każdym razem wiadomości na pocztę. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 31 Lipca 2016 #14 Opublikowano 31 Lipca 2016 ..fajna sprawa ,że w bardziej widoczny sposób poprzez wyskakujące okienko w prawym dolnym rogu widać ,że ktoś przysłał PW. Coraz bardziej mi się to podoba:) Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 31 Lipca 2016 #15 Opublikowano 31 Lipca 2016 2 godziny temu, AndrzejWalb napisał: .....i chyba nie wyświetla kto "polubił". To są niby detale ale podejrzewam ,że tak generalnie nie wszystko po prostu jeszcze działa...A reszta to pewnie kwestia przyzwyczajenia..Dziś się motamy bo jest to nowość a na dodatek nie mamy pewności ,że wszystko jest uruchomione. Mam nadzieję ,że Jarek później tutaj zajrzy i pomału jakoś to ogarniemy:) Panowie, to tylko kwestia czasu jak każdy z nas przyzwyczai się do nowej forumowej rzeczywistości. Z pewnością, tak jak Andrzej napisałeś, nie wszystko jeszcze działa, więc spokojnie. Nigdy takie "przesiadki" z jednego oprogramowania na drugie nie są bezbolesne. Z czasem wszystko się "dotrze" i będzie git:) Fajnie, że nowy soft podkreśla błędy, będzie mniej roboty dla moderatorów:) Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 31 Lipca 2016 #16 Opublikowano 31 Lipca 2016 1 minutę temu, timi napisał: Fajnie, że nowy soft podkreśla błędy, będzie mniej roboty dla moderatorów:) ...ale stary też pokazywał. Może nie od softu to zależało? Nie mam pojęcia co miało na to wpływ ale u mnie pokazywało.. Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 31 Lipca 2016 #17 Opublikowano 31 Lipca 2016 1 minutę temu, AndrzejWalb napisał: ...ale stary też pokazywał. Może nie od softu to zależało? Nie mam pojęcia co miało na to wpływ ale u mnie pokazywało.. Może to zależy od przeglądarki, systemu na kompie (mam Mac'a), albo zwyczajnie nie zwróciłem na to uwagi:) Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 31 Lipca 2016 #18 Opublikowano 31 Lipca 2016 Znalazłem fajną nową funkcję czyli podpis pod nickiem:) Można to zrobić w edycji profilu:) To nic wielkiego, ale na naszym forum tego nie było. Cytuj
eljot Opublikowano 31 Lipca 2016 #19 Opublikowano 31 Lipca 2016 3 godziny temu, AndrzejWalb napisał: ...czy można w sygnaturach zmienić np. filmiki ( wiem ,że można wyłączyć) a wstawić tylko link do nich a w miejsce filmików wstawić zdjęcie sygnaturki tak jak było poprzednio? Popieram filmik w sygnaturze to totalna przesada Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 31 Lipca 2016 #20 Opublikowano 31 Lipca 2016 Panowanie testujemy forum dopiero 3 dni. Wszystkie uwagi będą brane pod uwagę. Prosimy o czas dla informatyka na wprowadzenie poprawek. Nie gorączkujmy się na zapas. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi