Skocz do zawartości

Euro 2016 - Turniej Typera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest OK . Styl był jaki był ale raz grali mimo wszystko 4 rezerwowymi a o ile Cionek defensywnie jakoś sobie radził to już ofensywnie nic nie wnosił. Po drugie Nawałka ustawił ich na kontrę. Szwajcaria jest do popchnięcia, schody będą w ćwierćfinale. Chyba Hiszpania. Lepiej żeby z drabinki stracili ją Chorwaci ☺

Opublikowano
Jest OK . Styl był jaki był ale raz grali mimo wszystko 4 rezerwowymi a o ile Cionek defensywnie jakoś sobie radził to już ofensywnie nic nie wnosił. Po drugie Nawałka ustawił ich na kontrę. Szwajcaria jest do popchnięcia, schody będą w ćwierćfinale. Chyba Hiszpania. Lepiej żeby z drabinki stracili ją Chorwaci ☺

Było nieźle. Ważne, że wygraliśmy i też mi się wydaje, że Szwajcaria jest do przejścia. Natomiast dla mnie już mistrzostwem było by pokonanie Hiszpanii w ćwierćfinale. Jednak nie wybiegam aż tak w przyszłość :)

Opublikowano

Myślę, że Cionek miał zadania destrukcyjne, to nie Piszczek, który zaczynał karierę piłkarską jako napastnik. Cionek gra we Włoszech, a tam obrona to podstawa, Bundesliga gra bardziej finezyjnie. Obronę mamy naprawdę dobrą trzy mecze i wszystko na zero, atak szwankuje ale myślę, że w pewnym momencie odpalą ( nie mylić z zamachami) i będą szły bomby na bramkę Szwajcarów.

Opublikowano

Ja jednak jestem zdania, że zagraliśmy bardzo słaby mecz trochę jakbyśmy byli Irlandia w meczu z Polakami. Dzisiaj tak naprawdę poza Fabiańskim i Jędrzejczykiem była cienizna, ale to świadczy o tym że pierwszy skład ma bardzo słabych zamienników. Oczywiście jest takie powiedzenie, że zwycięzców się nie rozlicza, ale zarówno Glik, Krychowiak czy Lewandowski zagrali zbyt bojaźliwie. Fakt jest 0 z tyłu ale jakość gry dawała dużo do życzenia

Opublikowano
Ja podejrzewam, że Zieliński miał pokazać trenerowi że jego miejsce jest na murawie nie na ławce, po tej połowie dla mnie to jest głęboka ławka.

zgadzam się, ale ......... Pazdana przed meczem z Niemcami uważałem za najsłabszego zawodnika w szerokiej kadrze......

Długofalowo bardziej wierzę w Zielińskiego niż w Pazdana.

Jeśli na tym euro Zieliński się nie otrząśnie, to Lewandowski będzie nadal "wegetował".

Opublikowano
zgadzam się, ale ......... Pazdana przed meczem z Niemcami uważałem za najsłabszego zawodnika w szerokiej kadrze......

Długofalowo bardziej wierzę w Zielińskiego niż w Pazdana.

Jeśli na tym euro Zieliński się nie otrząśnie, to Lewandowski będzie nadal "wegetował".

Widzisz ja po dzisiejszym meczu na 99% jestem pewien, że Zielińskiego już nie zobaczymy w pierwszej jedenastce. Co do Pazdans też byłem anty on ale jednak potrafił się zmobilizować o 300%. Lewandowski robi dobra robotę w środku pola, ale nie oszukujmy sie takich skrzydeł jak Bayern w kadrze nie mamy.

Edit. Tom przy okazji jak na szybko teraz liczę ładnie odskoczyles w rankingu :-)

Opublikowano

Jak dla mnie w tym meczu nie istnieliśmy w środku pola co jest zasługą Zielińskiego i Jodłowca a i Krychowiak miał słabszy dzień. Pazdan daje z siebie co ma najlepszego, natomiast zaskoczył mnie Cionek, nie jest to klasa Piszczka ale dawał radę.

Imho Zieliński i Jodłowiec zaprzepaścili swoją szansę na grę w dobrych klubach i chyba ich już nie zobaczymy w tych mistrzostwach, chyba że zaistnieje taka konieczność (kartki kontuzje).

Ogólnie mecz kiepski w naszym wykonaniu ale ważne że wynik na + :)

Opublikowano
Jak dla mnie w tym meczu nie istnieliśmy w środku pola co jest zasługą Zielińskiego i Jodłowca a i Krychowiak miał słabszy dzień. Pazdan daje z siebie co ma najlepszego, natomiast zaskoczył mnie Cionek, nie jest to klasa Piszczka ale dawał radę.

Imho Zieliński i Jodłowiec zaprzepaścili swoją szansę na grę w dobrych klubach i chyba ich już nie zobaczymy w tych mistrzostwach, chyba że zaistnieje taka konieczność (kartki kontuzje).

Ogólnie mecz kiepski w naszym wykonaniu ale ważne że wynik na + :)

No i tutak Cie trochę wyprowadze na prostą :-) Zieliński jednak na 99,9% podpisuje kontrakt z Liverpoolem :-)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.