Skocz do zawartości

Euro 2016 - Turniej Typera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO, POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO!!!

Dziękuję za fantastyczny turniej. Mamy drużynę, która jest w stanie rywalizować z zespołami z najwyższej półki.

• Dziękuję 3
Opublikowano

Nawałka powinien mieć przedłużony kontrakt do następnego Euro. Jestem pełen podziwu do jego pracy nad naszym zespołem.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

• Dziękuję 4
Opublikowano

Dla mnie również, wielkim + jest Trener Nawałka. Przy jego nominacji na selekcjonera pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy to, że dostał tą posadę "Na Wałka". Jednak muszę przyznać, że się mocno myliłem, i polski trener udowodnił, że może też coś osiągnąć

Opublikowano
Dla mnie również, wielkim + jest Trener Nawałka. Przy jego nominacji na selekcjonera pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy to, że dostał tą posadę "Na Wałka". Jednak muszę przyznać, że się mocno myliłem, i polski trener udowodnił, że może też coś osiągnąć

... I ja miałem wrażenie, że to nie jest dobry wybór. Nie doceniłem warsztatu polskiego trenera, za co teraz biję się w pierś.

Walia- Belgia 1:2

-- dołączony post:

Stało się stało, zagrali dobry mecz :)

Taki paradoks Polacy nie przegrali żadnego meczu w podstawowym czasie i odpadli natomiast Portugalia nie wygrała żadnego meczu w podstawowym czasie, a jest w półfinale. Teraz kibicuję Belgii.

Finał Belgia- Włochy

Opublikowano

Walia - Belgia 0;1

-- dołączony post:

Teraz kibicuję Belgii.

Finał Belgia- Włochy

A ja bym chciał aby Islandia dotarła do finału. Tak jak kiedyś Grecja, pokazało by to, że transfery grubomilionowe, tylko psują ten sport, a prawdziwy charakter, zaangażowanie czy co najważniejsze miłość do piłki już dawno zostały zapomniane

Opublikowano
Walia - Belgia 0;1

-- dołączony post:

A ja bym chciał aby Islandia dotarła do finału. Tak jak kiedyś Grecja, pokazało by to, że transfery grubomilionowe, tylko psują ten sport, a prawdziwy charakter, zaangażowanie czy co najważniejsze miłość do piłki już dawno zostały zapomniane

To też fajne rozwiązanie by było, niespodzianki fajnie oglądać. Grecy fajnie zdobyli mistrzostwo ale Duńczycy w 92 r jak ich z urlopu ściągneli awaryjnie bo Jugosławię wyrzucono za problemy polityczne, to dopiero mistrzostwo bez przygotowań zdobyć.