Skocz do zawartości

Fotografowanie ryb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów fotografów.

Ostatnio zostałem poproszony o napisanie kilku zdań na temat jak robić zdjęcia ryb.

Postanowiłem napisać mały poradnik począwszy od podstawowych błędów najczęściej popełnianych w czasie robienia zdjęć, a następnie napisze ciut o tym jak ja robie zdjęcia np. takie http://plfoto.com/31563/autor.html jeśli sie spodoba to możemy to trochę rozwinąć. Trochę to potrwa gdyż potrzeba czasu aby opisać te zagadnienia, ale myślę że dam rade. W razie pilnych pytań proszę pisać na gadu-gadu

Pozdrawiam

Jack

Opublikowano
Witam kolegów fotografów.

Ostatnio zostałem poproszony o napisanie kilku zdań na temat jak robić zdjęcia ryb.

Postanowiłem napisać mały poradnik począwszy od podstawowych błędów najczęściej popełnianych w czasie robienia zdjęć, a następnie napisze ciut o tym jak ja robie zdjęcia np. takie http://plfoto.com/31563/autor.html jeśli sie spodoba to możemy to trochę rozwinąć.

Nooo baa. Ja juz mowie, ze sie spodoba wiec czekam od razu na rozwiniecie ;)

Opublikowano

Po pierwsze to rewelacja, że tak udało się skrzyknąć kolegów :) Przepraszam jednocześnie za pomylenie obu Jacków ;) - ale to po trosze Wasza wina boście mi nie ułatwili zadania i takie podobne pseudo wzięliście, a do tego obaj fajne foty robicie.

Ogólnie pf zaprezentowane w linku przez Jackaj to abosulutny miód. Cudne zdjęcia, cudne ryby, zdjęcia bliskie doskonałości pod względem technicznym. Myślę, że oddałbyś wielkie zasługi w służbie fotografi i akwarystyce, gdybyś opisał, choćby w odcinkach, jak doszedłeś do takich efektów. Ja jestem jak najbardziej zainteresowany i proszę o jak najszybsze napisanie poradnika ;)

Pozdrawiam

• 5 lat później...