Purolite a520e
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez bobasxx · Opublikowano
Dzień dobry, chciałabym przekazać na licytację na rzecz Klubu pokarm marki Naturefood. Wersja dla mięsożerców w rozmiarze L, 280g. Data ważności widoczna na zdjęciu. Cena wywoławcza to całe 5zł, koniec licytacji 21.06. godzina 20:00 Koszty transportu biorę na siebie, licytujecie tylko przedmiot, osoba która wygra aukcje wpłaca pieniążki na moje konto/blik na numer, a ja przekazuję całą kwotę jako darowiznę na Klub i wysyłam do paczkomatu. Zapraszam do licytacji. -
Przez bobasxx · Opublikowano
Dzień dobry, chciałabym przekazać na licytację na rzecz Klubu moduł dekoracyjny, imitacja skały wykonany przez Daniela z AquaDan. Moduł jest wykonany z włókna szklanego, pokryty żywicą. Jest samozatapialny, pusty w środku. Może być wykorzystywany jako dekoracja lub po odpowiednim nawierceniu, jako moduł filtracyjny. Krawędź modułu pokryłem bezbarwnym sylikonem akwarystycznym, bo miałem go umieścić na tylnej szybie, ostatecznie nie trafił do akwarium. Kupowałem go w zestawie, ale jego cena u producenta to 300 zł. Wymiary widoczne na zdjęciach. Cena wywoławcza to 30 zł, koniec licytacji 21.06. godzina 20:00 Koszty transportu biorę na siebie, licytujecie tylko przedmiot, osoba która wygra aukcje wpłaca pieniążki na moje konto/blik na numer, a ja przekazuję całą kwotę jako darowiznę na Klub i wysyłam do paczkomatu. IMG_0396.mov Może ktoś się zastanawia nad modułami od tego producenta, można za nieduże pieniądze kupić i pomacać ten produkt. Zachęcam do licytacji. -
Przez pablojogi · Opublikowano
Inne napisy i pomnik Westerplatte? Wysłane z mojego Pixel 8 Pro przy użyciu Tapatalka -
Przez yaro · Opublikowano
1 punkt za trafienie, 0 za błąd, Ci co mają 2 pkt trafili 2 razy -
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
@yaroJarku..2 pkt za co są? Za prawidłowo wskazane zwycięstwo? -
Przez yaro · Opublikowano
@Kubeq - 4 pkt @ziemniak - 2 pkt @sergio74 - 5 pkt @bobasxx - 2 pkt @marcin73m - 3 pkt @D@wid - 1 pkt @Andrzej Głuszyca - 4 pkt @yaro - 2 pkt @darianus - 1 pkt -
Zagadka dla spostrzegawczych. Co jest nie tak z tym zdjęciem ? Podpowiem , że chodzi o treść zdjęcia. Specjalnie nie piszę nazwy pomnika bo i tam tkwi zagadka -
Może coś próbował a nie wiedział jak usunąć czy edytować. Z tego wniosek , że nic nam nie piwie -
Przez Bartek_De · Opublikowano
Dokładnie tak. Generalnie zwróciłem uwagę na to konto. Lokalizacja USA, ip Singapur...🤔 Jak nic za chwilę wleci jakiś spam.
-
-
Tematy
-
Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi