bajron1984 Opublikowano 21 Marca 2016 #2 Opublikowano 21 Marca 2016 Te bąbelki psują cały efekt jak chcesz bąbelki to gdzieś z boku kostkę umieść ,i nagrywaj na wprost a nie z boku;-)akwarium ładne.
luksOn Opublikowano 21 Marca 2016 Autor #3 Opublikowano 21 Marca 2016 Widać że nie oglądałeś całego filmu
pozner Opublikowano 21 Marca 2016 #4 Opublikowano 21 Marca 2016 Ładne. Trochę szkoda, że widać ten sprzęt.
luksOn Opublikowano 21 Marca 2016 Autor #5 Opublikowano 21 Marca 2016 Trochę szkoda, że widać ten sprzęt. Wiem. W przyszłości chcę to zmienić. Dziękuję
Pleziorro Opublikowano 21 Marca 2016 #6 Opublikowano 21 Marca 2016 Bardzo fajne, co do napowietrzenia to mam podobne zdanie co Bajron, ale każdy ma jak lubi Ja natomiast spytam jak Ci się sprawują te Gałęzatki z pyskami, jakoś je przymocowałeś do tych kamoli ? ile czasu je masz razem z rybami ?
egon44 Opublikowano 21 Marca 2016 #7 Opublikowano 21 Marca 2016 Siemanko :mrgreen: Akwarium ciekawe,chociaż osobiście nie przepadam za roślinnością w Malawi,ale co kto lubi ... Co do widocznego sprzętu,pozner słusznie to zauważył... Warto by było się zastanowić,żeby go zasłonić wyższymi kamieniami,ale to już decyzja należy do ciebie co zrobisz... Możesz ewentualnie boki świetlówek owinąć folia aluminiową,gdzie nada to bokom efekt mroku,który częściowo powinien zamaskować sprzęt,wtedy nie będzie tak widoczny jak teraz ...
Raciczka Opublikowano 22 Marca 2016 #8 Opublikowano 22 Marca 2016 Gałęzatka i mnie zaciekawiła. To może być potencjalnie fajna opcja jak ktoś lubi trochę zieleni. Jak się sprawuje? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
luksOn Opublikowano 22 Marca 2016 Autor #9 Opublikowano 22 Marca 2016 Gałęzatka jest w akwarium ok 1 miesiąc. Dałem na próbę bo wiem że pyśki są dość ciekwaskie i lubią skubać. O dziwo nic z nią nie robią. A poprostu je powciskalem w szpary między kamieniami. Dziękuję za uwagi. Egon44 dobry pomysł z tymi swietlowkami dzięki
luksOn Opublikowano 22 Marca 2016 Autor #10 Opublikowano 22 Marca 2016 Małe zmiany. Chyba trochę lepiej co??
Rekomendowane odpowiedzi