Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wnosił mąż z kierowcą. Nie było opcji aby je do góry dnem wnosić bo było zabezpieczone kartonem i folią. No chyba że byśmy je rozpakowali w samochodzie. Wzmocnienie jest wklejone. Pozner ja bym nie chciała aby mi dał do samodzielnego wklejenia. Myślę że jeśli zamawiasz to można zawsze o to poprosić i nie sądzę aby był problem. Tło będzie ze spienionego PCV. Plezi zamówi dla mnie przy okazji zamówienia do kaseciaka.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chyba muszę zaczać pracować na postrzeganiem firmy akwarium szczecin made by Przemek .

Nasza firma działa nieszablonowo . Każdą rzecz którą produkujemy robimy jak dla siebie .

Wszystkie elementy czy jest to szafka ,akwarium robione są od podstawowych surowców.

Nigdy nie będziemy korporacją a zawsze rzemieślnikiem . Nie wykonujemy produkcji taśmowej .

W tej chwili moglibyśmy już całkowicie zrezygnować z produkcji na Polskę ale dla nas są ważni wszyscy klienci .

Dla was robiliśmy 7 lat temu pierwsze akwaria i tak zawsze pozostanie.

Za wszelkie braki w kontakcie przepraszam ,i nie są one podyktowane lekceważenia klienta .

Dziś jak co niedziela w pracy ;) Spokojnego weekendu .

• Dziękuję 5
Opublikowano
Za wszelkie braki w kontakcie przepraszam ,i nie są one podyktowane lekceważenia klienta .

Rozumiem Przemku, że jesteś zapracowany, ale niech to będzie jakikolwieś ślad kontaktu z Twojej strony. Na maila nie odpisałeś wcale. Dwa razy rozmawiałem z Twoją żoną (tak się domyślam) i usłyszałem, że po południu będzie odpowiedź. Nie było. Na PM również nie odpisałeś. Bardzo chciałbym akwarium od Ciebie i nawet mogę poczekać, ile będzie trzeba na wykonanie zbiornika, ale chciałbym wiedzieć, że chociaż spojrzałeś na wiadomość ode mnie. Bo nawet jeśli Twój brak kontaktu nie wynika z braku szacunku dla klienta, to niestety z naszej strony trochę jest tak odbierany.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że kiedyś się doczekam :)

Witek

Opublikowano
Chyba muszę zaczać pracować na postrzeganiem firmy akwarium szczecin made by Przemek .

Nasza firma działa nieszablonowo . Każdą rzecz którą produkujemy robimy jak dla siebie .

Wszystkie elementy czy jest to szafka ,akwarium robione są od podstawowych surowców.

Nigdy nie będziemy korporacją a zawsze rzemieślnikiem . Nie wykonujemy produkcji taśmowej .

W tej chwili moglibyśmy już całkowicie zrezygnować z produkcji na Polskę ale dla nas są ważni wszyscy klienci .

Dla was robiliśmy 7 lat temu pierwsze akwaria i tak zawsze pozostanie.

Dziś jak co niedziela w pracy Spokojnego weekendu .

Zawsze będę miał do Ciebie i twojej pracy WIELKI SZACUNEK !!! Kolejne akwarium będzie na bank zamawiane tylko i wyłącznie u ciebie

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.