Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idzie powolutku. Lutowanie nie idzie tak szybko jak się spodziewałem. Następna seria sterowników pewnie będzie lutowana maszynowo, bo to strasznie monotonna i męcząca praca.

Obudowy się drukują, ale to też powolny proces (jedna obudowa około 5-6 godzin).

Oprogramowanie chyba w ogólnym zarysie zrobione. Muszę jeszcze przejrzeć i posprawdzać jak działa ze starymi sterownikami, żeby czegoś nie zablokować aktualnym użytkownikom.

Na poniedziałek nie będę miał więcej niż 5 szt. Potem wciągu tygodnia kolejne.

Opublikowano

UWAGA KODY RABATOWE:

Dostępne są kody rabatowe "KlubMalawi" (trzeba wpisać w koszyku przy składaniu zamówienia, które uprawniają do dodatkowych 15 zł rabatu. Kody dotyczą wszystkich (Klubowiczów też, łączą się ze zniżką klubową).

Pezziorro:

Jak pojawią się w sklepie, to normalnie złóż zamówienie i wybierz opcję odbioru osobistego. Skontaktuję się przez email.

Adamigo:

Dostępne będą pewnie w poniedziałek (znaczy jutro) po południu. Czekam jeszcze na naklejki i mam trochę jeszcze w oprogramowaniu do popisania. Mam nadzieję, że uda mi się. Jeżeli będą jakieś problemy, to termin może się przesunąć o dzień lub dwa.

Boję się, że wypuszczę jakiś błąd w oprogramowaniu, więc testy muszą chwilę potrwać. Byłoby słabo gdyby trzeba było zaraz odsyłać sterowniki do przeprogramowania.

Nie wiem też jakie wersje przygotować. Na razie mam 5 szt. full-wypas, czyli z podwyższonym zasilaniem i czujnikami. Myślę, że przy rabacie (15 zł) a dla Klubowiczów jeszcze 15%, nie będzie to wygórowany wydatek.

Jakie wersje przygotować? Bo będę w tym tygodniu składał kolejne (w miarę moich możliwości).

Opublikowano
UWAGA KODY RABATOWE:

Pezziorro:

Jak pojawią się w sklepie, to normalnie złóż zamówienie i wybierz opcję odbioru osobistego. Skontaktuję się przez email.

Jakie wersje przygotować? Bo będę w tym tygodniu składał kolejne (w miarę moich możliwości).

Namówiłeś mnie :) jeśli nie problem to dla mnie wersja bez wypasu.

Opublikowano
UWAGA KODY RABATOWE:

Dostępne są kody rabatowe "KlubMalawi" (trzeba wpisać w koszyku przy składaniu zamówienia, które uprawniają do dodatkowych 15 zł rabatu. Kody dotyczą wszystkich (Klubowiczów też, łączą się ze zniżką klubową).

A gdzie te kody można znaleźć:confused:? Małe OT, przypominają mi się czasy poprzedniego ustroju, kiedy jeszcze produktu fizycznie nie było w sklepie, a już był sprzedany:D. Gratulacje!

• Dziękuję 1