Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł!

Wgrywanie zdjec do galerii to jak loteria, nie wiadomo czy sie wgrało i nie wiadomo czy bedzie zatwierdzone i sie pokaże.

Opublikowano

Wprowadzimy na forum tylko ograniczenie czasowe.

Udzielenie odpowiedzi. Zamknięcie tematu i za jakiś czas wywalenie tematu.

Opublikowano

Czy jest możliwe wprowadzenie postów z "terminem ważności". Np. komentujemy coś dowcipnie ale post nic nie wnosi merytorycznie do tematu , więc ustawiamy żeby wyświetlał się przez określony czas i automatycznie znikał.

Opublikowano

Aga wiem o co Ci chodzi. Niektóre fora maja opcje wygaszania postu. Ustawiasz np. 7 dni i za tyle post sam znika. Nasze forum prawdopodobnie nie ma tej funkcji ale na nowym sofcie być może się zrobi.

• Dziękuję 1
Opublikowano
od tego są moderatorzy

Sorki ale ja bym nie chciała moderować np. wątku o kaseciaku, a dla dobra tematu przydało by się wyczyścić. Byłam już w życiu moderatorem i moja sugestia miałaby ułatwić życie tutejszym modom. Tylko tyle.

Opublikowano
Sorki ale ja bym nie chciała moderować np. wątku o kaseciaku, a dla dobra tematu przydało by się wyczyścić. Byłam już w życiu moderatorem i moja sugestia miałaby ułatwić życie tutejszym modom. Tylko tyle.

Pomysł dobry ( spora część moich postów powinna mieć krótki czas ;) ) weźmiemy pod uwagę jeśli chodzi o możliwość nowego softu, ale na chwilę obecną niestety nie ma takich możliwości...

• Dziękuję 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.