Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yaro Opublikowano 2 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #1 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zarząd KM spełniając jedną ze swoich obietnic wyborczy informuje, że otwarty zostaje dział identyfikacji ryb na forum, przenosząc go z galerii. Od dzisiaj użytkownicy potrzebujący pomocy, będą mogli wklejać i zadawać pytania w tym dziale. 13
Gość grabiec Opublikowano 2 Lutego 2016 #2 Opublikowano 2 Lutego 2016 Bardzo dobry pomysł! Wgrywanie zdjec do galerii to jak loteria, nie wiadomo czy sie wgrało i nie wiadomo czy bedzie zatwierdzone i sie pokaże.
yaro Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor #3 Opublikowano 2 Lutego 2016 Wprowadzimy na forum tylko ograniczenie czasowe. Udzielenie odpowiedzi. Zamknięcie tematu i za jakiś czas wywalenie tematu.
marcin1ja1 Opublikowano 2 Lutego 2016 #4 Opublikowano 2 Lutego 2016 Bardzo dobry pomysł. Moje mała sugestia jest taka, żeby ryby już zidentyfikowane wrzucać do galerii z krótką notatką.
JemioloSeba Opublikowano 2 Lutego 2016 #5 Opublikowano 2 Lutego 2016 Marcin ale po co? Z reguły są to zdjęcia bardzo kiepskiej jakości a ich lepsze odpowiedniki na pewno już w niej są.
suricade Opublikowano 2 Lutego 2016 #6 Opublikowano 2 Lutego 2016 Czy jest możliwe wprowadzenie postów z "terminem ważności". Np. komentujemy coś dowcipnie ale post nic nie wnosi merytorycznie do tematu , więc ustawiamy żeby wyświetlał się przez określony czas i automatycznie znikał.
JemioloSeba Opublikowano 2 Lutego 2016 #8 Opublikowano 2 Lutego 2016 Aga wiem o co Ci chodzi. Niektóre fora maja opcje wygaszania postu. Ustawiasz np. 7 dni i za tyle post sam znika. Nasze forum prawdopodobnie nie ma tej funkcji ale na nowym sofcie być może się zrobi. 1
suricade Opublikowano 2 Lutego 2016 #9 Opublikowano 2 Lutego 2016 od tego są moderatorzy Sorki ale ja bym nie chciała moderować np. wątku o kaseciaku, a dla dobra tematu przydało by się wyczyścić. Byłam już w życiu moderatorem i moja sugestia miałaby ułatwić życie tutejszym modom. Tylko tyle.
crav Opublikowano 2 Lutego 2016 #10 Opublikowano 2 Lutego 2016 Sorki ale ja bym nie chciała moderować np. wątku o kaseciaku, a dla dobra tematu przydało by się wyczyścić. Byłam już w życiu moderatorem i moja sugestia miałaby ułatwić życie tutejszym modom. Tylko tyle. Pomysł dobry ( spora część moich postów powinna mieć krótki czas ) weźmiemy pod uwagę jeśli chodzi o możliwość nowego softu, ale na chwilę obecną niestety nie ma takich możliwości... 1
Rekomendowane odpowiedzi