MatiK Opublikowano 3 Marca 2016 #31 Opublikowano 3 Marca 2016 Odnosząc się do Twojej wiadomości, w której napisałeś że podstawą obsady będą Yellow i Maingano chciałem trochę skorygować to co Ci odpisałem nadal bezapelacyjnie polecam Acei, ale już bez kolejnego gatunku. Aceiki najlepiej prezentują się w większej grupie, tak więc proponuję układ : Yellow 1+4 Maingano 1+4 Acei 8 sztuk
Bezprym Opublikowano 3 Marca 2016 #32 Opublikowano 3 Marca 2016 Matik, Acei do 120 centymetrowego akwarium, z lekka przegiąłeś. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
MatiK Opublikowano 3 Marca 2016 #33 Opublikowano 3 Marca 2016 Bezprym, ja wiem, że tytuł wątku wprowadza w błąd, ale postaraj się przeczytać wątek dokładniej, a zauważysz, że kolega w tzw. międzyczasie postawił jednak baniak 150 cm
Bezprym Opublikowano 3 Marca 2016 #34 Opublikowano 3 Marca 2016 A to zmienia postać rzeczy, zwracam honor. W takim razie rozejrzałbym się za czymś w pionowe paski ewentualnie dołożyłbym Metriaclimę Callainos przy Yellowkach i Maingano rządziłaby w baniaku. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
ivan161 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor #35 Opublikowano 4 Marca 2016 Obsada juz plywa w baniaku. Acei zostalo na przyszlosc i zmiane baniaka na cos wiekszego Obsada na ktora sie zdecydowalem to: -Labidochromis caeruleus - Metriaclima Estherae Red - Red -Maingano -Cynotilapia Afra Pulpican Chialbym tutaj wszystkim podziekowac za udzial w watku i mase trafnych sugesti, a w szczegolnosci koledze eljotowi za pomoc w doborze i dopasowanie dietetycznie oraz Matikowi za sugestie i cenne pomysly.
Rekomendowane odpowiedzi