ivan161 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor #11 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udało mi się znaleźć trochę większy zbiornik 150x50x50 :-) jutro go odbieram, jeśli spełni moje oczekiwania co do estetyki to obsada zaproponowana na początku będzie mogła ulec modyfikacji :-) Dodamy jeden harem więcej czy lepiej skłonić się do 3 przy czym wpuścić np red reda? Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka
deqster Opublikowano 1 Lutego 2016 #12 Opublikowano 1 Lutego 2016 z własnych obserwacji muszę potwierdzić że Idotropheus S. dopiero w dobrym oświetleniu ukazuje się w pełnej odsłonie , ta rybka jest , jak dla mnie śliczna. Ja zakupiłem I .S. tylko dlatego że szukałem spokojnego pyska ( i tu strzał w 10 ) a przy okazji okazał się być bardzo ładną rybką. Kupiłem 1+3 F1 i już mam drugi miot 1
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 1 Lutego 2016 #13 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udało mi się znaleźć trochę większy zbiornik 150x50x50 :-) jutro go odbieram, jeśli spełni moje oczekiwania co do estetyki to obsada zaproponowana na początku będzie mogła ulec modyfikacji :-) Dodamy jeden harem więcej czy lepiej skłonić się do 3 przy czym wpuścić np red reda? Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka W takich warunkach możesz z powodzeniem (do obsady z postu nr 2) dołączyć rdzawe. 1
ivan161 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor #14 Opublikowano 1 Lutego 2016 W takich warunkach możesz z powodzeniem (do obsady z postu nr 2) dołączyć rdzawe. Nie ukrywam, że bardzo mnie to cieszy :-) Jutro odbiorę szkło z akcesoriami. Jeśli będzie się nadawać to zostanie w większym wymiarze. Założę też osobny temat co będę mógł wykorzystać do malawi. Bo kupiłem z dwoma kublami, pompa obiegowa eheima itd. Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka
ivan161 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor #15 Opublikowano 3 Lutego 2016 Obdzwonilem wszystkie z polecanych hodowli i... Pod względem finansowym najlepiej odpowiada mi Częstochowa. Niestety nie mają Mbamby. Jakieś propozycje czym zastąpić? Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka
Bezprym Opublikowano 3 Lutego 2016 #17 Opublikowano 3 Lutego 2016 Cynotilapia zebroides red top likoma. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
bizonkrk17 Opublikowano 3 Lutego 2016 #18 Opublikowano 3 Lutego 2016 Cynotilapia zebroides red top likoma. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Zakupiłem wczoraj tą rybke w mamalawiwnie, ale mają je też w aquaafrika ceny są te same tu i tu. Mam narazie małe osobniki więc za wiele nie mogę powiedzieć ale nawet jako małe są ładne.
ivan161 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor #19 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zakupiłem wczoraj tą rybke w mamalawiwnie, ale mają je też w aquaafrika ceny są te same tu i tu. Mam narazie małe osobniki więc za wiele nie mogę powiedzieć ale nawet jako małe są ładne. A jaka masz reszte obsady? Cenowo z tego co obdzwonilem najlepiej wychodzi chyba czestochowa, tan mal i malawian.
bizonkrk17 Opublikowano 3 Lutego 2016 #20 Opublikowano 3 Lutego 2016 A jaka masz reszte obsady? Cenowo z tego co obdzwonilem najlepiej wychodzi chyba czestochowa, tan mal i malawian. Do tego mam labidochromis sp.perlmutt i. -Metriaclima msobo "magunga". Tu masz jeszcze do mojego tematu http://forum.klub-malawi.pl/obsada-130x45x45-t26703.html Magungi jeszcze nie mam w zbiorniku
Rekomendowane odpowiedzi