Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zależy co do czego komu potrzebne . Ja już wiem ze ten canon 500d mi wystarczy jestem zadowolony A że moich zdjęć nie będzie w galerii i nie wygram konkursu takie życie każdego szkoda

Opublikowano

Uwierz w siebie. przeczytaj ten artykuł co go wkleiłem i zobaczysz że można zrobić zdjęcie roku amatorskim aparatem. Ćwiczyć i dojdzie się z każdym pudełkiem do perfekcji. Czy to będzie sony canon czy nikon.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Też jestem tego zdania...jaki by to aparat by nie był to trzeba go poczuć, ja nie czytam recenzji, opisów itp z braku chęci...za to mam chęć robić zdjęcia i obserwować efekty...więc to nie apart jest najważniejszy

• Dziękuję 1
Opublikowano

Panowie, a jak sie ma do lustra np. panasonic fz1000, albo sony rx10, zatanawiam sie jak by wpadł w porównaniu do szkła taki aparat przy fotografowaniu akwa w nienajlepszym świetle, czy dużo jakość fot będzie odbiegać od robionych lustrem. Wlasnie mam zagwózdkę, czy zainwestowac w szkło, czy cos w stylu wyżej wspomnianych, może ma tu ktoś styczność z takim sprzetem. Mam starego poczciwego panasonika fz18, nie powiem, przy dobrym świetle- jajo, ale jak juz mało światła to jakość zdjec przy niskim iso, bardzo średnio, a z iso powyżej 400 to juz porażka. Ciekawi mnie jak sie rozwinęły aparaty tego typu od momentu powstania mojego fz18.

Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Może faktycznie moderator przejrzy posty i przeniesie posty i dyskusję nie wnoszącą nic do tego wątku do wątku "Kącik fotograficzny Klubu Malawi", bo ten kącik już się tutaj zrobił. Trochę roboty będzie, bo zrobił się tu niezły misz-masz.

Opublikowano

Sony moze byc tez w tyle z innego powodu poniewaz sony działa na wielka skale np Telewizory Smartfony Sprzet Rtv Agd a np Nikon zajmuje sie tylko fotografią i filmem nie widzialem jeszcze telewizora z nikona dlatego ich technologia jest tak doskonale dopracowana.,