Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bez oglądania i próby nie odważył bym się kupić używki, co innego od znajomego. Za 700 zł, gość chce sprzedać bo mu się kaszani 90% lub pilnie potrzebuje kasy 9%, inne 1%.

Też tak myślę jak Yaro ;-) ! Normalnie chodza one w takim zestawie po 1500+ także cena co najmniej dziwna.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Tutaj z przyzwoitą kartą pamieci za 1600:

Nikon D90 AF-S DX Nikkor 18-105mm (5944569552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img01.allegroimg.pl/photos/400x300/59/44/56/95/5944569552@@AMEPARAM@@01@@AMEPARAM@@59/44/56/95@@AMEPARAM@@5944569552

Opublikowano

Przy używkach sprawdzaj przebieg. Czasem coś kupisz po hobbyście amatorze z przebiegiem 20-30 tys. a czasem 100 tys i więcej. A i liczniki kręcone bywają podobno ;) Warto więc coś kupić z możliwością przetestowania.

Też długo myślałem i skończyło się na nowym.

Przy niskim budżecie kupiłbym na Twoim miejscu najtańszą nową lustrzankę Nikona z obiektywem 18-105. Różnicę weż na 50 rat 0% ;)

• Dziękuję 1
Opublikowano
(...)

Też długo myślałem i skończyło się na nowym.

Przy niskim budżecie kupiłbym na Twoim miejscu najtańszą nową lustrzankę Nikona z obiektywem 18-105. Różnicę weż na 50 rat 0% ;)

Miałem podobnie - skończyło się na nowym z obiektywem 18-105 i z opcją cash back.

Wcześniej używałem Canona, teraz mój wybór padł na Nikona.

Opublikowano

...fotografujący dzielą się na tych co wolą Nikona " nikoniarze" i na zwolenników Canona...

Jak chcesz zaspokoić swoja wiedzę i znaleźć dobry sprzęt wejdź tutaj http://forum.nikoniarze.pl/ . I nie sugeruj się tylko tym aby aparat kupować " pod ryby". Z używanym bym się 100 razy zastanowił. Jak się nie znasz wcisną Ci coś i będą problemy. Lepiej dołożyć, kupić na raty czy od pewnego kolegi.

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.