Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A odkopałem  🙂

W dniu 4.04.2019 o 00:43, zavad napisał:

Andrzeju podasz w procentach jak masz w tej chwili ustawione poszczególne kanały?

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Nie bardzo rozumiem zapytanie . Skoro plik zawiera wszystkie ustawienia wiec o co chodzi 🙈;czy pytający nie sprawdził pliku ?

Edytowane przez mazilo
Opublikowano
W dniu 5.04.2020 o 12:50, mazilo napisał:

czy podawane przez was ustawienia(pliki) mają zapisane moce poszczególnych kanałów ?

Tak każdy plik,który wgrasz do sterownika ma zapisane moce poszczególnych kanałów.

Opublikowano

Witam wszystkich, właśnie zakupiłem sterownik i kombinuję jak skorzystać z  ustawień umieszczonych na forum. Niestety gdy w aplikacji klikam "wczytaj ustawienia z pliku" i wskazuję ścieżkę gdzie mam zapisany plik  aplikacja nie widzi go.  Podpowie ktoś  jak to zaprogramować. Z góry  dziękuję.  

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, momores napisał:

Witam wszystkich, właśnie zakupiłem sterownik i kombinuję jak skorzystać z  ustawień umieszczonych na forum. Niestety gdy w aplikacji klikam "wczytaj ustawienia z pliku" i wskazuję ścieżkę gdzie mam zapisany plik  aplikacja nie widzi go.  Podpowie ktoś  jak to zaprogramować. Z góry  dziękuję.  

A masz  dobrze podpięte kabelki z modułów pod sterownik?

Masz moduły białe + moduły RGB?

Sprawdź ten plik i daj znać czy też nie działa - 

egon-nowe-aktualne-630-do-24.ldp

Edytowane przez egon44
  • Lubię to 1
Opublikowano

Tak mam moduły białe + RGB , kabelki są podpięte raczej prawidłowo bo  suwaki w aplikacji sterują oświetleniem. Pobrałem twój plik i  ururchamiam aplikację, klikam połącz i moduł się łączy z  laptopem, następnie  programuj potem wczytaj ustawienia z pliku , wskazuje folder gdzie zapisałem twój plik i.... pliku brak 

Opublikowano (edytowane)

Sprawdz przy wyborze „rodzaj pliku „ 

Jesli wgrywasz plik z wersji v3 do v4 to musisz zmienić na rodzaj pliku z wersji v3

Edytowane przez mazilo
Opublikowano
2 minuty temu, mazilo napisał:

Sprawdz przy wyborze „rodzaj pliku „ 

Jesli wygrywasz plik z wersji v3 do v4 to musisz zmienić na rodzaj pliku z wersji v3

Dzięki bardzo, zmieniłem rodzaj pliku i stała się jasność😊

• Lubię to 1