mazilo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 #101 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 czy podawane przez was ustawienia(pliki) mają zapisane moce poszczególnych kanałów ?
wędrowycz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 #102 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Odkopałeś jakiś relikt z przeszłości Wartości w procentach odpowiadają mocy poszczególnych kanałów, czyli dla 100% powinny świecić nominalną mocą.
mazilo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 #103 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) A odkopałem W dniu 4.04.2019 o 00:43, zavad napisał: Andrzeju podasz w procentach jak masz w tej chwili ustawione poszczególne kanały? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Nie bardzo rozumiem zapytanie . Skoro plik zawiera wszystkie ustawienia wiec o co chodzi ;czy pytający nie sprawdził pliku ? Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez mazilo
egon44 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor #104 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 W dniu 5.04.2020 o 12:50, mazilo napisał: czy podawane przez was ustawienia(pliki) mają zapisane moce poszczególnych kanałów ? Tak każdy plik,który wgrasz do sterownika ma zapisane moce poszczególnych kanałów.
momores Opublikowano 10 Kwietnia 2020 #105 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Witam wszystkich, właśnie zakupiłem sterownik i kombinuję jak skorzystać z ustawień umieszczonych na forum. Niestety gdy w aplikacji klikam "wczytaj ustawienia z pliku" i wskazuję ścieżkę gdzie mam zapisany plik aplikacja nie widzi go. Podpowie ktoś jak to zaprogramować. Z góry dziękuję.
egon44 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor #106 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, momores napisał: Witam wszystkich, właśnie zakupiłem sterownik i kombinuję jak skorzystać z ustawień umieszczonych na forum. Niestety gdy w aplikacji klikam "wczytaj ustawienia z pliku" i wskazuję ścieżkę gdzie mam zapisany plik aplikacja nie widzi go. Podpowie ktoś jak to zaprogramować. Z góry dziękuję. A masz dobrze podpięte kabelki z modułów pod sterownik? Masz moduły białe + moduły RGB? Sprawdź ten plik i daj znać czy też nie działa - egon-nowe-aktualne-630-do-24.ldp Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez egon44 1
momores Opublikowano 10 Kwietnia 2020 #107 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak mam moduły białe + RGB , kabelki są podpięte raczej prawidłowo bo suwaki w aplikacji sterują oświetleniem. Pobrałem twój plik i ururchamiam aplikację, klikam połącz i moduł się łączy z laptopem, następnie programuj potem wczytaj ustawienia z pliku , wskazuje folder gdzie zapisałem twój plik i.... pliku brak
mazilo Opublikowano 10 Kwietnia 2020 #108 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Sprawdz przy wyborze „rodzaj pliku „ Jesli wgrywasz plik z wersji v3 do v4 to musisz zmienić na rodzaj pliku z wersji v3 Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez mazilo
momores Opublikowano 10 Kwietnia 2020 #109 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 2 minuty temu, mazilo napisał: Sprawdz przy wyborze „rodzaj pliku „ Jesli wygrywasz plik z wersji v3 do v4 to musisz zmienić na rodzaj pliku z wersji v3 Dzięki bardzo, zmieniłem rodzaj pliku i stała się jasność 1
mazilo Opublikowano 14 Kwietnia 2020 #110 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Macie jakieś ustawienia lub sugestie co do uwydatnienia koloru : niebieskiego , pomarańczowego i żółtego ?
Rekomendowane odpowiedzi