robertj1 Opublikowano 20 Grudnia 2015 #11 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Również szukam tej ryby (od dwóch lat). Taki duży demasoni (oczywiście tylko w ubarwieniu). Szukałem jej w różnych miejscach, różnymi metodami, w zeszłym roku słyszałem, że ktoś tam przywiózł i będzie rozmnażał, ale minął rok i nic.
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor #12 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ponoć Fuljerowie sprowadzili sobie kilka dorosłych sztuk z Anglii i zaczęli je już rozmnażać. I faktycznie - potwierdza to wpis Malawiana, że być może już w przyszłym roku pojawią się one w sprzedaży. Trzymam kciuki.
harisimi Opublikowano 20 Grudnia 2015 #13 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Piękna ryba i fajnie by było, żeby weszła do obrotu
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor #14 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Trochę daleko, ale tam bywa: http://www.tonysafricancichlids.co.uk/index.aspx?pageid=918495&prodid=15409617
crav Opublikowano 31 Stycznia 2016 #15 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Właśnie rozmawiałem z Karolem tzn aquariumfish...jak coś to bez problemu może ją ściągnąć... -- dołączony post: Mi już ściągnął z tamtych stron... 1
Rekomendowane odpowiedzi