Skocz do zawartości

Rezygnacja Zarządu Klubu Malawi z dniem 01.01.2016 roku no i moje pożegnanie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezesie to naprawdę smutna wiadomość. Siedzę już natym forum od kilku lat i muszę stwierdzić że za twojej prezesury. naprawdę dostało ono skrzydeł. Apeluję dla klubowiczów o rozwagę w wyborach by następny zarząd nie zaprzepaścił tego dorobku.

Kolejnym ciosem jest dla mnie wiadomość że nie będzie nowej Bazy Ryb. Muszę stwierdzić, że również niecierpliwie na nią czekałem bo obecna tylko odstrasza nie wiem jak można było ją tak sknocić po co ktoś ją wogóle ruszał, rozpaprał tulko i tak zostawił. Stara baza była przynajmbiej estetyczna i komponowała się z całym Serwisem a obecny twór wygląda jak zeskanowana kartka papieru z rubryczkami i do niczego nie pasuje TRAGEDIA. Przynajmbiej przywróćcie starą bazę spowrotem.

Wysłane z Mojego LG-D722

• Dziękuję 1
Opublikowano

Nie no bez sensu!

Wreszcie klub miał porządne władze i teraz tak nagle z partyzanta???

To że jedna osoba się nie wyrabia z czasem i napiętrzyło się innych problemów to potrafię zrozumieć ale żeby Prezes i cały Zarząd od razu?

Wytłumaczy mi ktoś o co w tym wszystkim chodzi bo nie nadążam???

Czy obecny Zarząd będzie startował w nowych wyborach czy też się wszyscy usuwają w cień???

Napisz ktoś coś zrozumiałego bo mimo tego że rzadziej wchodzę na forum jest ono jak i Klub mi bardzo bliskie.

• Dziękuję 3
Opublikowano

Ze swojej strony podjąłem decyzję o rezygnacji w związku z przyczynami wymienionymi powyżej. Nikt z obecnego Zarządu nie zdecydował się na bycie Pezesem. W takiej sytuacji wybory na moje miejsce równałyby się wyborowi Prezesa. Prezes jednak byłby otoczony ekipą już istniejącą. Koledzy uznali więc, że odejdą razem ze mną bo to uczciwsze. Osobiście bardzo ich namawiam do ponownego kandydowania bo raz są super malawistami a dwa wiedzą, że Zarząd to przede wszystkim praca społeczna dla ogółu a nie inny kolorek przy nicku. Czas pokaże, kto będzie kandydował i jaki zarząd się z tego wyklaruje. Ja osobiście wierzę , że będzie OK.

• Dziękuję 3
Opublikowano

Sprawa wygląda tak że prezes rezygnuje, a nikt z zarządu nie chce być prezesem. Więc każdy ma szansę nim zostać. Oczywistym jest, że ludzie kandytujacy muszą się dobrze dogadywać bo działanie po pracy,a między obowiązkami codziennymi, których zapewne każdy ma tyle że dnia brakuje nie ma ochoty poświęcać swój cenny czas na sprzeczki w temacie hobby. Obecny zarząd wg mnie bardzo dobrze się dogawywał...pożyjemy zobaczymy jak to będzie

-- dołączony post:

Oo Wojtek mnie uprzedził... Pisanie posta z telefonu podczas ubierania dzieci do przedszkola trochę zajmuje czasu ;)

• Dziękuję 4
Opublikowano

Pisaliśmy w jednym czasie o tym samym no Zbyszek w warunkach bojowych. Napisaliśmy prawie to samo co już samo przez się świadczy, że rozumieliśmy się bez słów ;-).

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.