Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pozner Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #261 Opublikowano 3 Lutego 2020 6 godzin temu, Pleziorro napisał: Krzychu pokaż jak wyszło po zalaniu, wiem że mętna jeszcze od wczoraj, ale coś tam chyba będzie widać. Tak to teraz wygląda. Woda po drugim zalaniu lekko mętna, ale teraz jest ok. Przez to zmętnienie nie widać za bardzo fototapety, ale już widzę, że będzie fajnie. Zdjęcie zrobione telefonem, więc nie do końca oddaje faktyczny wygląd...mimo edycji. Ta żółta rurka będzie zastąpiona innym kolorem, mniej rzucającym się w oczy. 6 godzin temu, Pleziorro napisał: jeśli to nie tajemnica to pokaż na tle pokoju, bo miałeś remontować a pamiętam jak było przed Tak to wygląda teraz. Niestety algorytm w telefonie nie pozwala na nic lepszego...mimo użycia lampy. Zbyt mocne światło z akwarium. 13
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 3 Lutego 2020 #262 Opublikowano 3 Lutego 2020 Krzysztof za********e ci wyszło akwarium ,muszę to w realu zobaczyć kiedyś w Maju na WDA 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pozner Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #263 Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) A tak to wygląda na krótkim filmiku. Oświetlenie jest trochę cieplejsze, niż na filmie. Znów algorytmy telefonu. VID_20200203_213718.mp4 Dodam, że bliki na kamieniach są bardziej widoczne. No i zero piachu. Edytowane 3 Lutego 2020 przez pozner 16
pozner Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor #265 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zakamarków dla starych i młodych chyba z zapasem wystarczy. Gdy jeszcze dojdzie glon, to powinno być super. 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Lutego 2020 #266 Opublikowano 3 Lutego 2020 Właśnie chciałem napisać , że przybędzie Ci inwentarza.
pozner Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor #267 Opublikowano 3 Lutego 2020 2 minuty temu, AndrzejGłuszyca napisał: Właśnie chciałem napisać , że przybędzie Ci inwentarza. Nie przejmuję się tym. Jeśli coś przeżyje, to przecież podrośnie, więc wtedy odłowię. zresztą miałem już podobne gruzowisko i przeżywalność była niewielka. Nie zamierzałem się z tego powodu ograniczać. 1
Sprinciu Opublikowano 3 Lutego 2020 #268 Opublikowano 3 Lutego 2020 @pozner genialnie dobrane tło do tych kamieni. O ile dobrze widzę to chyba nawet te same rodzaje kamieni w akwa i na tle? Chyba pierwsze "gruzowisko" które zaakceptowałbym w swoim akwarium... 1
crav Opublikowano 3 Lutego 2020 #270 Opublikowano 3 Lutego 2020 Już wiem skąd du dyskusja o mocy światła... generalnie super to wygląda 1
Rekomendowane odpowiedzi