eljot Opublikowano 31 Grudnia 2015 #21 Opublikowano 31 Grudnia 2015 O widzisz nie wiedziałem że w słodkiej też występują ale w porównaniu do morskich to pikusie (u LECHPL raczej ich nie widziałem ).
LECHPL Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor #22 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Specjalistą od glonów nie jestem, pokrywały wszystko, dosyć łatwo zchodziły a kolor miały czarny brązowy aż po fioletowy. Stan wcześniej pisał że to brunatnice.
marcin1ja1 Opublikowano 1 Stycznia 2016 #23 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Specjalistą od glonów nie jestem, pokrywały wszystko, dosyć łatwo zchodziły a kolor miały czarny brązowy aż po fioletowy. Stan wcześniej pisał że to brunatnice. A nie były to przypadkiem krasnorosty. One również mogą mieć kolor brązowy i również podchodzący pod fioletowy. Jak się mylę to proszę o poprawę.
LECHPL Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor #24 Opublikowano 11 Lutego 2016 Mała aktualizacja: Obsada się wyklarowała, fire fish w końcu zostały oddane, zostałem z trzema gatunkami, o których mowa w pierwszym poście.
Rekomendowane odpowiedzi