Skocz do zawartości

Akcja charytatywna 2015 - Fundusz Ochrony Pielęgnic im. Stuarta M. Granta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i mam następną wspaniałą wiadomość bo naszym następnym dobrodziejem został tom77 i to w swoim stylu, wpłacił bowiem 77 zł ;). Dziękuje w imieniu pyszczaków, szczególnie tych placków, copadi, protków i takich tam :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na razie nic nowego nie wpłynęło ale mam rozliczenie za grudzień więc je wstawiam. Oczekuje na koniec trwającej licytacji książki oferowanej przez Kuntę i kończymy akcję. Do czasu końca tej licytacji zachęcam wszystkich do dokonywania wpłat. Czym więcej kaski tym więcej pomocy zaoferujemy naszym ulubieńcom :)

Dla przypomnienia namiary na konto:

Numer rachunku:63 1090 2835 0000 0001 2100 4753 (Bank WBK)

W polu "Nazwa odbiorcy" należy wpisać: Wojciech Sierakowski

W polu "Tytuł wpłaty" wpisujemy login (nick), którym posługujemy się na forum Klubu Malawi oraz dopisek ACH2015

post-6453-14695726261436_thumb.jpg

post-6453-146957262629_thumb.jpg

Opublikowano

Ja dorzucę tylko link do aukcji książki dla "wyspiarskich" Malawistów.

Może któryś będzie zainteresowany zakupem i tym samym dorzuci swoją cegiełkę do całego projektu :-)

Celebrating Cichlids signed by Ad Konings - rising funds for Stuart Grant Fund | eBay

• Dziękuję 1
Opublikowano

No już 3 dni i nic się nie zmienia ... gdzie Ty mieszkasz, pazeroty jedne :). Gdyby w UK mieszkali sami Szkoci to jeszcze rozumiem :D no ale tam przeca kilka nacji mieszka. No ale cóż kości zostały rzucone. Tym bardziej zachęcam do datków jeszcze trochę czasu to potrwa ostatnia szansa na pomoc.

Namiary na konto:

Numer rachunku:63 1090 2835 0000 0001 2100 4753 (Bank WBK)

W polu "Nazwa odbiorcy" należy wpisać: Wojciech Sierakowski

W polu "Tytuł wpłaty" wpisujemy login (nick), którym posługujemy się na forum Klubu Malawi oraz dopisek ACH2015

-- dołączony post:

Klubowicze na obczyźnie czy w Wy widzieliście ta cenę ? No przeca zapałki drożej Was kosztują :rolleyes:.

Opublikowano

lepiej po podsyłać linka do naszych Anglików, kojarzę tylko kunte i miśka1984 jeden sprzedaje drugiemu już dałem. Jak kogoś kojarzycie to ślijcie im PW

-- dołączony post:

Chyba nieporozumienie z tym eksportem jednak było :-D. Ten Amazon mnie zmylił :rolleyes:

-- dołączony post:

Już straciłem wiarę w to, że ktoś nas jeszcze wzmocni a tu niespodzianka naszą akcję wsparł kwotą 50 zł crav dzięki w imieniu wszystkich Placidochromis :mrgreen: ... ups ... zapomniałem, że to Ty ... no tak ale o jedzenie też trzeba dbać ;). A tak poważnie dzięki za pomoc w imieniu wzystkich ryb z jeziora Malawi ( no dobra tych zębatych troszkę bardziej :D ).

W obliczu dość dziwnej aktywności Anglików na ebay-u każdy grosz się liczy więc zachęcam do wpłacania datków .

Opublikowano
Ja dorzucę tylko link do aukcji książki dla "wyspiarskich" Malawistów.

Może któryś będzie zainteresowany zakupem i tym samym dorzuci swoją cegiełkę do całego projektu :-)

Celebrating Cichlids signed by Ad Konings - rising funds for Stuart Grant Fund | eBay

Postaram się pomóc w ruszeniu tej aukcji,mam paru dobrych kolegów "wyspiarskich" Malawistów na pewnej Facebook'owej grupie akwarystycznej więc może coś pomogą w licytacji ;) ...Warto spróbować...

Ps.Koledzy już działają,rozprowadzają linka z aukcją na zagranicznych grupach Malawi,mam nadzieje że w końcu coś ruszy ;)

• Dziękuję 3
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.