mariuszes Opublikowano 29 Października 2015 #1 Opublikowano 29 Października 2015 Witam Bardzo proszę o pomoc w dobraniu pokarmu. Obsada - pseudotropheus saulosi - duże osobniki - labidochromis mbamba bay - mniejsze osobniki - cynotilapia hara - maluchy 3cm Do tej pory było: OSI Vivid Color OSI Spirulina Naturefood Plants S Artemia liofilizowana Ale praktycznie wszystko wyszło. Czy coś zmieniać? Czytałem dobre opinie o New Life Spectrum Cichlid Formula, ale nie wiem za co to podmienić? Ryby karmione 2x dzień.
stan Opublikowano 29 Października 2015 #2 Opublikowano 29 Października 2015 Czytałem dobre opinie o New Life Spectrum Cichlid Formula, ale nie wiem za co to podmienić? To podstawowy pokarm. Ja karmię tylko tym pokarmem plus drugi raz na dzień spirulina OSI ale tylko dlatego że pokarm ten wygrałem i wiedząc że jest dobry to go skarmiam. Ogólnie rzecz biorąc to jak lubisz mieć kilka pokarmów to daj NLS , OSI spirulinę i NF plants oraz artemia liofilizowana/
MatiK Opublikowano 29 Października 2015 #3 Opublikowano 29 Października 2015 Miałeś bardzo dobre pokarmy więc je dokup po prostu, razem z NLSem bo to świetna karma. Ja jestem zwolennikiem urozmaiconej diety, mam bardzo podobne pokarmy do Twoich (tylko troszkę więcej ) i ryby rozwijają się super
Rekomendowane odpowiedzi