Skocz do zawartości

Konkurs Wiedzy - informacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu dzisiejszym odbył się konkurs w którym uczestnicy starli się ze sobą ale za oręż służyłu im głowy ;) . Konkurs polegał na rozwiązywaniu quizów. Na pewno atrakcyjne były nagrody

6. Dla Uczestników Konkursu, którzy zdobędą największą ilość punktów i zajmą miejsca od I do III przewidziane zostały dyplomy oraz następujące nagrody:

a) Za zajęcie I miejsca – książka4 ed „Malawi Cichlids in their natural habitat” autorstwa Ad Konings, pokarm OSI Brine Shrimp Płatki 1000 ml, ręcznik z logo klubowym , pokarm Tropical 3 Algae Granulat 250 ml, brelok z logo klubowym;

B) Za zajęcie II miejsca – książka ,Wielki Atlas Ryb Akwariowych autorstwa Joanna i Paweł Zarzyńscy, ręcznik z logo klubowym, pokarm Tropical Cichlid Herbivore 250 ml, brelok z logo klubowym;

c) Za zajęcie III miejsca – pokarm OSI Vivid Color Flakes 450 ml, pokarm Hikari Cichlid Excel 250 gr,, pokarm Tropical Malawi Slowly Sinking Chips 1000 ml, ręcznik z logo klubowym, smycz z logo klubowym, brelok z logo klubowym.

Wyniki dla zainteresowanych:

I - marcin1ja1 - 15 pkt

II - marcin73m - 14 pkt

III - zdrowy_zab - 13 pkt

IV - miejsce - olo666 - 8 pkt

GRATULUJE wszystkim :grin: !!!

Opublikowano

Gratulacje. A czy zwykli forumowicze nie będący klubowiczami mogli by od czasu do czasu mieć dostęp do testów . Warto byłoby sprawdzić swoją wiedze na temat malawi.

Opublikowano

Suricade często mamy jakieś konkursy czy zabawy. Najprościej to dołączyć do klubowiczów i bawić się razem z nami :)

Taki quiz odbył się po raz pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni. Pomysł na taki quiz był strzałem w 10-kę. Zawodników zgłosiło się tylko siedmiu, ale kibiców była cała masa ;)

Niesamowite emocje z trybun, a co dopiero musieli czuć "gracze" :shock:

Krótka relacja z przebiegu Konkursu Wiedzy

• Dziękuję 1
Opublikowano

Jako uczestnik który nie wyszedł nawet z grupy eliminacyjnej mogę napisać tylko jedno - warto było wziąć udział w konkursie. Emocje niesamowite, czułem się jak w szkole przed ważnym egzaminem. Ze względu na limit 4 minut naprawdę nie było czasu żeby zastanawiać się nad odpowiedzią o sprawdzaniu na internecie nie mówiąc :)

Najtrudniejsze, wbrew pozorom, było trafienie roztrzęsionymi rękami w odpowiednie przyciski na ekranie aby tylko zdążyć załadować odpowiedź na czas :) A trzęsły mi się jeszcze kilka minut po zakończeniu :)

Wysłane z telefonu

• Dziękuję 1