Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ile max mogę mieć ryb bo teraz mam prawie same samce i zyją ze sobą w zgodzie bardziej bym wolał żeby odjąć parę rybek czy tez jakiś gatunek niż zmieniać całość są już u mnie ponad miesiąc No ale jak nie da rady to zacznę na nowo.:-|A pytanie czemu mam taka wode ? Dlaczego jest taki jak by pył minimalny na szybach też się robi.

Opublikowano

Żeby zacząć coś kombinować musisz wiedzieć co dokładnie pływa w tym akwarium i w jakich proporcjach. Zrób dokładniejsze foty rybek. Napisz ile sztuk masz każdej.

Może ktoś z Forumowiczów przyjmie niektóre rybki. Część możesz wystawić na OLX. Może coś uda się ulepić z tego mixu.

W tej chwili panuje względny spokój bo masz przerybienie i rybki nie zachowują się naturalnie. Do czasu.

Opublikowano
a ile max mogę mieć ryb bo teraz mam prawie same samce i zyją ze sobą w zgodzie bardziej bym wolał żeby odjąć parę rybek czy tez jakiś gatunek niż zmieniać całość są już u mnie ponad miesiąc No ale jak nie da rady to zacznę na nowo

Rafał. Twierdzisz ,że się nie znasz ,że dopiero zaczynasz to skąd wiesz ,że masz prawie same samce?

-- dołączony post:

" Prozba o pomoc w dobraniu obsady 260l"

Ma być "prośba". Potomni będą czytać.

Opublikowano

Takiego miksa już dawno nie widziałem. Mamy cały przegląd ryb z jeziora malawi: mbuniaki, non-mbuniaki i drapieżniki. Na początek oddaj tym specjalistom ryby. Dobranie do tego co jest, jest a wykonalne. Masz dwa wyjścia, albo inwestować w maluchy i później je redukować albo kupić gotowe haremy. Do takiego zestawu nawet nie pomoże akwarium 150cm.